Паста за заби

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
најдобри пасти на заби ми се Колгејт и Сигнал кои во себе имаат микрогранули, посебно Сигнал со микрогранули е најдобрата паста за заби кои воопшто сум ја пробала
Инаку користење, два пати -наутро и навечер, а после секој оброк гуми за џвакање:wink:

користам колгејт и колинос и ги четкам еднаш до двапати зависи кога како ке имам време! :toe:

Najdobra pasta definitivno mi e kolynos whitening!
dava mnogu prijatno cuvstvo i gi pravi zabite pocvrsti
probajte

Еј , дури срам ми е и да напишам:$, незнам јас зошо не . не ги мијам а знам многу се потребни .... незнам зошо ме мрзи на сабалје ... Де кажете некој совет :kesa::):jaj:Незнам зошто и јас ме мрзи ..:zid::kesa::kesa:

Jas si imam zdravi zabi, ispraveni, si4ko mi e ubavo samo eden zab mi e za pravenje ili 2 ina4e drugite si4ko OKEY. NO bojata na zabite ... :S:$:kesa::kesa:de kazete nekoja mnogu dobra pasta :P:smir::smir:

Еј , дури срам ми е и да напишам:$, незнам јас зошо не . не ги мијам а знам многу се потребни .... незнам зошо ме мрзи на сабалје ... Де кажете некој совет :kesa::):jaj:Незнам зошто и јас ме мрзи ..:zid::kesa::kesa:

Jas si imam zdravi zabi, ispraveni, si4ko mi e ubavo samo eden zab mi e za pravenje ili 2 ina4e drugite si4ko OKEY. NO bojata na zabite ... :S:$:kesa::kesa:de kazete nekoja mnogu dobra pasta :P:smir::smir:
На сабајле не ти смрди уста:smir: Не ти е срам кога ке одиш на училиште,ете еден совет..Како ми мириса здивот запрашај се.
Колгејт и Аквафреш користам>Преферирам колгејт.

Користам Колгејт немам поима што Колгејт е некоја портокалова и ги мијам 2 пати дневно сабајле и навечер нема шанси сабајле да не ги мијам.

Користам колгејт и ги мијам 2-3 пати дневно зависи :wink:

Colgate, и ги четкам насабајле навечер и пред секое излегување.

Користам Colgate и ги мијам редовно.. во последно време највеќе се грижам за забите. :smir:

da da znam i jas za ofa fluoridite mnogu opasni se koj go interesira neka progugla malce a kazi mi kaj nas nekoja sto moze da se najde bez fluoridi

da da znam i jas za ofa fluoridite mnogu opasni se koj go interesira neka progugla malce a kazi mi kaj nas nekoja sto moze da se najde bez fluoridi
minatata godina pobarav vo Tineks pasta za zabi bez fluoridi i razni drugi zaebancii i edna od vrabotenite tamu kaza deka imalo ama gi povlekle od prodazba ..Senia ili nesto takvo ime mi spomna.

Не ми прави некоја разлика која паста за заби ќе ја употребам за миење, но мислам дека моите најчесто купуваат некои од Кам маркетите. Важно ми е да ги имам исчеткано 3 пати во денот, и + пред некои позначајани излегувања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom