Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Skopje

Ти благодариме од се` срце, о господине-несамобендисан-великодушен-граѓанину. :cuc:

Доколку ти не си успеал да ја пронајдеш душата на овој град, не се впуштај во изјавување на вакви бесмислици. Скопје ИМА душа. Постојат добри и срдечни луѓе што можат да ти помогнат, да ти го разубават денот, па и животот. Ако ти не познаваш такви, не е до Скопјани, туку до твоето (не)искуство!

Za dobrite i srdecni ubavo stoi vo mojot post, moeto (ne)iskustvo (50), si e moe, a koe e tvoeto? (18). SEPAK SE VRTI (ako znaes sto znaci).:drk:

Za dobrite i srdecni ubavo stoi vo mojot post, moeto (ne)iskustvo (50), si e moe, a koe e tvoeto? (18). SEPAK SE VRTI (ako znaes sto znaci).:drk:

Твоето НЕ(искуство) од педесет години (како што тврдиш) ќе ти каже дека треба да внимаваш каков вокабулар користиш во јавност (тоа е форум) и ќе знаеш дека и за помала навреда се лепат шамари кај мене У маало. :tapp:

А ти другар Чико од кој убав крај на нашата мила татковина?

овааааааа е само наше скопје тука ни е сеее...и се дури сме живи ќе се враќаме...тралалалала

Abe ajde kaj ste da lepite shamari, odamna ve nema!:drk:

Abe ajde kaj ste da lepite shamari, odamna ve nema!:drk:
Дали знаеш можеби... дали исфрустрираните мочковци би сакале шамари во моментов некаде на плоштадчето пред музеј на град Скопје? :pusk:

Скопје....Скопје...мое, наше....валкано, убаво, затворено, отворено.
Скопје е моја мини лабораторија на сеќавања.

Скопје смрди и има лајна џукели коњи и кози. Скопје има Ченто, Центар, Карпоши дури четири, Влае, Арачиново, Чаир, Шутка. Скопје има Командант Коки од Карпош, Љубе Лигавиот од последна петка, Олга џувалије од Ченто, Агим Красниќи од Кондово, Трифун Костовски од Водно, Борис Дамовски од еднооки, Драган Вучич од Срање во певање.
Скопје има водовод и канализација (повеќе второто)
Има Вардар, Маџари солидарност, Работнички, МЗТ, Милано.....
Скопје пред се ме има мене, и доколку секој Скопјанец си го каже ова реално ќе испадне дека Скопје има СЕ’:)
Фала

Ногу постои се за читање од почеток...
Се плука Скопје или Скопјани?
Скопје е добар град,има се шо мене би ме задоволило...
Скопјани...тоа е широк поим..
Повеќето и немаат потекло оттаму а се у филм “Господ за јајца го држам“...оние другите си се кул ко и сите други...

Ама најзакон е коа ќе ми дое некоја СкУпјанка од перифернине села околу Скопје и бичи на скупски..а оние од Центар на пример баш се литературни...

А ти што бичиш по постовиве, коа веќе скУпски не бичиш? и читај што пишуваш, ако е скопјанка(од периферни села) фала богу дека зборува скопски..
Точкест..Многу интересен текст :vozbud:

Скопја ја им повторно стражарницата на камениот моооссстт...!! (фала богу)

Скопје смрди и има лајна џукели коњи и кози. Скопје има Ченто, Центар, Карпоши дури четири, Влае, Арачиново, Чаир, Шутка. Скопје има Командант Коки од Карпош, Љубе Лигавиот од последна петка, Олга џувалије од Ченто, Агим Красниќи од Кондово, Трифун Костовски од Водно, Борис Дамовски од еднооки, Драган Вучич од Срање во певање.
Скопје има водовод и канализација (повеќе второто)
Има Вардар, Маџари солидарност, Работнички, МЗТ, Милано.....
Скопје пред се ме има мене, и доколку секој Скопјанец си го каже ова реално ќе испадне дека Скопје има СЕ’:)
Фала

Скопје има милано, нели Милано се од Куманово или јас сум грешка ? :wink:

еј скопјани да ви се мо*ам у таксињава од грацки стадион до Кисела вода 180 ден
за тие пари цел ден ке се возиш у СТРУМИЦА и ке ти останат пари

еј скопјани да ви се мо*ам у таксињава од грацки стадион до Кисела вода 180 ден
за тие пари цел ден ке се возиш у СТРУМИЦА и ке ти останат пари

haha haha haha haha пријателе друг пат без дијалект во такси они тоа чекаат да видат дека не си од тука и да го наштелуваат таксиметарот на ''штоперица-mode'',иначе од Градски до Кисела Вода е 180 денара.......... али напред назад :):):):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom