M
macgowan
Гостин
abe so stana so plazata na vardar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe so stana so plazata na vardar
и што сакаш да кажеш сега?:pop:
:smir:
Едно прашањеНекој да ми кажи колку има од Американска амбасада (нова) до Правен/Филозофски факултет?
![]()
Скопјани скарата за ништо не ви чини каква Седмица какви бакрачи за ништо не ја бива, исто и онаа Вили во Аеродром ако таму прават најдобри хамбургери тогаш дефинитивно вие не знаете што е убава скара во Велес од кај и да купиш е подобра од кај вас искрено, единствено бурекот во Специјал го бива...
Мартине Мартине... Специјал и нема баш којзнае каков бурек. И не знам како тоа 500 илјади Скопјани оргазмираат на Вили (искрено ја сум пре за Седмица) а ти викаш не ги бива?
Епа незнам јас имам слушнато за Специјал и бурекот реално беше добар ама скарата тапа Седмица не е којзнае што а во темава ја фалите ко да е најдобра во Македонија, и ова Вили незнам ми го препорачаа демек убав хамбургер и чекав 20-тина минути да земам гужва колку сакаш викам ова сигурно е добро кога пробав плескавицата кога ќе ја гризнеш како гума![]()
Абе на сите плескавиците со пире на мама им се најубави, ја тоа го разбирам, ама коа цел свет вика топ е, треба да речеш мене не ми се свиѓа, а не не ги бива. Пошто ако не ги биваше немаше сите да идат таму. Така ли е?
Скопјани скарата за ништо не ви чини каква Седмица какви бакрачи за ништо не ја бива, исто и онаа Вили во Аеродром ако таму прават најдобри хамбургери тогаш дефинитивно вие не знаете што е убава скара во Велес од кај и да купиш е подобра од кај вас искрено, единствено бурекот во Специјал го бива...