M
macgowan
Гостин
abe so stana so plazata na vardar
се изгради и сите се бањаат... на тушеви.abe so stana so plazata na vardar
и што сакаш да кажеш сега?:pop:
:smir:
Пешки, 20 минути до пола саат. Кола, 5 минути макс.Едно прашање Некој да ми кажи колку има од Американска амбасада (нова) до Правен/Филозофски факултет?
Мартине Мартине... Специјал и нема баш којзнае каков бурек. И не знам како тоа 500 илјади Скопјани оргазмираат на Вили (искрено ја сум пре за Седмица) а ти викаш не ги бива?Скопјани скарата за ништо не ви чини каква Седмица какви бакрачи за ништо не ја бива, исто и онаа Вили во Аеродром ако таму прават најдобри хамбургери тогаш дефинитивно вие не знаете што е убава скара во Велес од кај и да купиш е подобра од кај вас искрено, единствено бурекот во Специјал го бива...
Епа незнам јас имам слушнато за Специјал и бурекот реално беше добар ама скарата тапа Седмица не е којзнае што а во темава ја фалите ко да е најдобра во Македонија, и ова Вили незнам ми го препорачаа демек убав хамбургер и чекав 20-тина минути да земам гужва колку сакаш викам ова сигурно е добро кога пробав плескавицата кога ќе ја гризнеш како гумаМартине Мартине... Специјал и нема баш којзнае каков бурек. И не знам како тоа 500 илјади Скопјани оргазмираат на Вили (искрено ја сум пре за Седмица) а ти викаш не ги бива?
Абе на сите плескавиците со пире на мама им се најубави, ја тоа го разбирам, ама коа цел свет вика топ е, треба да речеш мене не ми се свиѓа, а не не ги бива. Пошто ако не ги биваше немаше сите да идат таму. Така ли е?Епа незнам јас имам слушнато за Специјал и бурекот реално беше добар ама скарата тапа Седмица не е којзнае што а во темава ја фалите ко да е најдобра во Македонија, и ова Вили незнам ми го препорачаа демек убав хамбургер и чекав 20-тина минути да земам гужва колку сакаш викам ова сигурно е добро кога пробав плескавицата кога ќе ја гризнеш како гума
Тогаш Мек Доналдс е најдобар !!! (но тој кај Веро 2, во Тафта, поблиску ми е )Абе на сите плескавиците со пире на мама им се најубави, ја тоа го разбирам, ама коа цел свет вика топ е, треба да речеш мене не ми се свиѓа, а не не ги бива. Пошто ако не ги биваше немаше сите да идат таму. Така ли е?
Сакаш бурек во Скопје? Тофи во Автокоманда. Лудило!Скопјани скарата за ништо не ви чини каква Седмица какви бакрачи за ништо не ја бива, исто и онаа Вили во Аеродром ако таму прават најдобри хамбургери тогаш дефинитивно вие не знаете што е убава скара во Велес од кај и да купиш е подобра од кај вас искрено, единствено бурекот во Специјал го бива...