Пинг-Понг!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе дојдам во Скопје ќе ви се придружам и јас. Само да не се лутите кога од женско ќе изгубите :smir:

На кој му се игре Пинг-Понг може да се договораме :) ... Јас имам клуч од тама ... така да Јас сум шеф хихи ... Чекам одговор ... :pipi::smir:

П.С Нема некој шо може да ме тепа у Струмица освен 1 само ...

Не работи Партизан денес, а и да работат никогаш не се јавуваат.

За салата Партизан во Скопје ли станува збор ? ? ? Кај што тренират ППК Ѓорче Петров ? ? ? Таа сала е шупа ... :kesa:

Ооо пинг-понг...научив летово,играв 1 сат и толку од мојата кариера.Се околу мене без гла остана :pos2: не сум јас за то...ама ај можда ке биднит нешо и од мене ке учам негде и сите ке ве победам :wink:

Може некој да провери дали ке работи Партизан утре ?

За Партизан во Скопје...али нема врска, завршена е работата. :)

3077055 еве број од Партизан.

Туку, дај кажувајте ако знае некој каде се продаваат пинг-понг маси. Ок, знам за Емилијано и слични неизбежни места низ центарот на градот, ме интересираат повеќе опции. Сакаме да си купиме една за во маало. :)

А да договориме една партија во Партизан ?

Ацид ?

Утре има утакмици во салата Партизан во Скопје ... Ќе има ного големо дерби помеѓу Фармахем од СК и ППК Аба Струмица :vozbud::vozbud:

Утре има утакмици во салата Партизан во Скопје ... Ќе има ного големо дерби помеѓу Фармахем од СК и ППК Аба Струмица :vozbud::vozbud:
ППК клуб Аба Струмица?? Прв пат слушам де кажи кој игра за Аба?:)

ППК клуб Аба Струмица?? Прв пат слушам де кажи кој игра за Аба?:)

Јас и уште 3 деца :vozbud::vozbud::vozbud: (Tиии шо играјаааме за ППК Струмица ) сега само под Аба сме

ППК Аба Струмица е прво местоооооооооооооо

Ги тепааме на Фармахем(најаките шо се) 5:2 и на Спин Стига 5:0

:vozbud::vozbud::vozbud:

браво мајсторе наш .... се гордееме со тебе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom