Пинг-Понг!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Туку, дај кажувајте ако знае некој каде се продаваат пинг-понг маси. Ок, знам за Емилијано и слични неизбежни места низ центарот на градот, ме интересираат повеќе опции. Сакаме да си купиме една за во маало. :)
А да си направите самите? Јас мојата сам ја направив:smir:.
Дефинитвно сорт кој највеќе сакам да го играм е пингпонгот.

Sto sum mrazel od sportovite do sea e pingpongot naj dosaden sport e

да играш нема да ти е досаден а така да гледаш досаден е

да играш нема да ти е досаден а така да гледаш досаден е

Да да, на мене ного ми беше глупо пинг-понг ка го гледах, ама со Брането(Demonce14^) на физичко удривме 2-3 партии пинг-понг, и нема шо лошо зборови да кажам за пинг понгот.

Па сите си имат по некој глуп спорт ... :smir:

demonce14 ај со срека у сабота и да се вратате непоразени

фала ... да ви се врне на вас поголем успех ..

Играм, интересно е. Порано повеќе играв, дури имавме и маса у маало како мали (сами си ја направивме), сеа поретко. Но кога има прилика, секогаш сум за.:vozbud:

Dosta igram sekoj cas na fizicko
Bas mi se sviga sportot :helou:

Незнам дали сте прочитале во минатиот весник Спорт но знам дека пишеше дека ППК АБА Струмица продолжува со максимално Ефе :smir:

Треба да се собереме некој форумџии да поиграме малце.Заразна игра е.Секад кога имам слободно време идеме со другарите во Партизан кај мене во Чаир и играме.Ама досадно ми е веќе со нив дрва се врска немаат од пинг-понг така да не е предизвик веќе со нив да се игра досадни се :)

Треба да се собереме некој форумџии да поиграме малце.Заразна игра е.Секад кога имам слободно време идеме со другарите во Партизан кај мене во Чаир и играме.Ама досадно ми е веќе со нив дрва се врска немаат од пинг-понг така да не е предизвик веќе со нив да се игра досадни се :)

Еми ако сакаш да напрааме една игра (П.С Ного голем комарџија сум и се нервирам оти сите мои другаре се такви па така да ако сакаш на парички со 7предност за тебе до 11 на 3 сета ... искрено питам )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom