Пинг-Понг!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Играв и јас на времето...ај ќе повежбаме со Дафи и спремни сме за игра!

Леле само да дојдам во скопjе па да си ги одмериме силите, ќе видиме колку вродило со успех моето вежбање цел семестар.

Не сум јас нешто играч добар ама се трудам,идам ако се игра!!!

Jas zaminuvam za Ohrid utre, tamu na 23 ke se igra odbojka pa zs da ne i ping pong. ke moze da se dogovorime nekako

Хмммм ајде бе сите од форумов ке идеме у Охрид за да изиграме пинг-понг :lud:.....

DuFFy напиша:
Хмммм ајде бе сите од форумов ке идеме у Охрид за да изиграме пинг-понг :lud:.....
Смајлито на крај покажува се!!!

Знаете некоја сала кај шо би можеле да играме??да почнам да вежам или ич да не губам време џабе :)

DuFFy напиша:
Знаете некоја сала кај шо би можеле да играме??да почнам да вежам или ич да не губам време џабе :)

Абе има сала,публика,ќе договорам јас и од А1 телевизија да дојдат,пренос да вршат,такво нешто не се пропушта!!!

BusHav напиша:
Абе има сала,публика,ќе договорам јас и од А1 телевизија да дојдат,пренос да вршат,такво нешто не се пропушта!!!

заборави да ставиш :lud: на крај :pos::pos::pos::pos::pos:

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

acid ova mi se dopaga, vakov predizvik nemozam da odbijam, neznam koga si ja dal temava poso sega se uklucuvam ali nema problem koga ke se organizira takvo nesto ke ve preslusam i tebe i misticen :):):):):):):):):)

Ти текнува пред 2-3 недели кој кого преслуша? :wink:
Спремен сум да ти го искршам округлото газе кога сакаш :pos:

neam igrano edno 2 god od ko bev na ekskurzija ama za 5-6 partii ke si go vratam znaenjeto...i togas corba ke ve napraam

Ова со пинг-понгот е добро. Појма немам од играта. Ама затоа знам да играм бељот(за оние што не знаат Битолска игра со карти ). Па ако има некој заинтересиран....

хахахахах, вчера на еден другар го победив, ( незнам дали точно ќе ги кажам овие ) 3-0 во победи, фактички 9-0 во меча ( ако се викаат така ), значи 27 сета.
Мислам дека не ги имам заборавено правилата, значи се игра до 11, до 3 добиени, така ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom