Пинг-Понг!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ау да, ќе заборавев. Според мене, најтешкиот дел од спортов е наведнувањето по топчето. Секој поен, наведни се. Мене тоа повеќе ме замара одколку играњето.

odamna ne sum igral ali mnogu interesno e ali kako igraat toa kinezite ej:kesa:

да бе вистина, им нема рамни. глеав пред некој ден :ooo: . несаглам луге брееее. кои рефлекси ги имаат значи секоја чест

Гледавте финалето на светското првенство во Загреб? Одличен натпревар беше тоа. Не сум гледал подобар. Ма Лин се враќаше.

Јако беше светското стварно. Особено финалето:vozbud:

Во Екшн Парк на Саем има мислам 2 маси кои се постојано празни така да може да се отиде таму. Сега ќе биде малце глупо покрај толку мали слатки деца да фучат топчиња ама ху керс. И палките се во добра состојба не се ко оние што ни ги дадоа кога се собравме СЕ РАСПАЃаА побогу

Имам маса за пинг понг дома,од летото не е чепната...онака си стои во салата,заедно со уште некои други ствари и никој не ја игра...ама може летово пак ќе почнам да играм,ху ноус :toe: Инаку,не сум нешто посебно добар,од класот бев најдобар,и тоа е многу нормално кога дома имам пинг понг маса,и бев вежбал некое време,ама сепак бидеќи сум левичар ми беше тешко кога ќе ми ја забијат топката на левиот агол и ретко ја фаќав таму топката,а + тоа што немам играно скоро една година ...:jaj:

играм пинг-понг од пред неколку години.... да надоврзам на ова од СпаЈдеР, имам оригинал мрежа и рекети, масата неможам да ја земам од едно место з'ш немат кај да ја чувам дома. :)

јас играм ам само за да ми поминит времето а ова последно време рекета не сум фатил со рака

eve jas se prijavuvam kako kandidat koj bi ve pobedil tebe i Misticen

Eпа така јас сум репрезентативец на Македонија ... 3 по ред а Прв е Петар Митков од Струмица (јуниори-младинци)

abe jas igram ping-pong i toa e najbolje sport ostaj te gi so zborat drugite, btw ima li nekoj so prodava ping-pong masa mn sum zainteresiran :)

Добар е и за кондиција и интересен е за играње. А и за загревање е добар. Одамна кога вежбав кик бокс случајно одиграв еден саат пинг понг пред тренингот. Така добро бев загреан та вадев удари што до тогаш не ги можев, удар со нога од скок со свртување за 360 степени :)
Тогаш стварно сфатив она што викаат дека загревањето е ВАЖЕН дел од тренингот.

Добар е и за кондиција и интересен е за играње. А и за загревање е добар. Одамна кога вежбав кик бокс случајно одиграв еден саат пинг понг пред тренингот. Така добро бев загреан та вадев удари што до тогаш не ги можев, удар со нога од скок со свртување за 360 степени :)
Тогаш стварно сфатив она што викаат дека загревањето е ВАЖЕН дел од тренингот.

:vozbud: :vozbud: :vozbud:
Значи ако ме закачува некој да му кажам чекај да поиграм пинг-понг саат па ке се пресметаме?:)

Ајде кој сака да иде во палата викендов. 120ден е саат(60двајцата)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom