Ај да дефинираме "чкарт форумџија"!:)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сум фраер, којзнае колку молел така. Јас само кажувам. ;) Тоа е доблест.

Алооо чкартој, а бе чет си направивте за да ни пока=жете кој е всушност најчкарт од вас????

Забегитис ебате.

Разбирам дека е на сеир, ама контрола малку.

Ајде сите назад на темаа.

Bada Bing! напиша:
Не сум фраер, којзнае колку молел така. Јас само кажувам. ;) Тоа е доблест.

И мене ме молеше, почкарт амин...

Чкарт е и оној кој сере на темата кој го избришал и зошто е избришан уништувајќи ја таа тема, а не погледнува во соодветната тема наменета за избришани мислења.

Чкартој да не се испопрепознавте? :):)

мислам дека темава е чкарт.

Bada Bing! напиша:
- Само охриѓаните си пишуваат ознака на крај, ок ОХ сте, не мора да ме потсеќате секој ебан пат. (не дека ми смета што пишуваат)
- ALL CAPS FOLKS
- pozz folks
- super4e folks
- Bvlgar folks

Чут бе, пубо ОХ отколку на почетокот ко се викав Семка :))))

ДАБЛПОСТЕРС!!! или дупли ПОСТЕРИ!хаха

Чкарт форумџија ми е секој форумџија што секојдневно вешто ги бележи своите “цртки„ на темата “Се ебев!„.

Извинение до сите што се редовни таму, ама... Стварно не ја гледам нужноста цел форум да знае кога сум се ебела и колку партии сум “издржала„. :toe:

Точно, не се сложувам :) Ама не е баш темава за ситнење леблебија што, како, зошто, пошто ќе испаднеме чкарт форумџии :) :smir:

Најпоќе шо ме нервира некој ко ќе се лижи за репутација. И ме нервират некој шо на секоја тема повторуват како го почитуваат сечие мислење само за да не добијат негативна репутација.

Лично најчкарт ми се Спајдер (постојте му се бесмислени и долги и никаква поента немат), гирллл (влезена е во некој тежок хакерско раперски филм и користи некој безвезни знаци и бројки место букви).
А најчакрт модератор ми е Димитар оти секоја расправија шо ќе ја изгуби и се против Интер бриши. А не сфаќа дека колку и да бриши историјата нема да ја избриши.

Bada Bing! напиша:
Или некои ко тебе што ме додаваат на мсн да ме молат за зеленко.
I? Ispadna idiot. Bravo.
Zoshto vi smetaat tie shto pishuvaat na latinica? Mene mi smeta sekoj shto go upotrebuva zborot POBOGU. Mnogu mi e selski, ali skoro site administratori/moderatori go upotrebuvaat. Cetvrtka za CH,.. onaka, malce mi smeta. Glupo lichi. viktorgg (ispagja idiot na povekje temi), drugite onaka ok se. acid od administratorite (prav debil). I se slozhuvam so sindikat.. za toa so reputacijata. Ima ++ reputacija, pa da mi e strav da pisham. Eve pishav, pa chekam negativni. Pozdrav

gd.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom