Нехигиенски викаш, а?
Што ти мислиш кој има повеќе микроби и штетни глупости на лицето, човек со или без брада?
Мојот професор по Инфектологија викаше дека човекот повеќе штетни бактерии има во устата, од колку во ВЦ - шоља.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нехигиенски викаш, а?
Што ти мислиш кој има повеќе микроби и штетни глупости на лицето, човек со или без брада?
Мислам,а не тврдам.Секој има право на избор,каков стил ќе фура.Али 90% од хипсерите кај нас мислам дека сепак само ги мрзи да се бричат,не дека таков им е стилот:Али коа ќе видам "Хипсери" со фаст фуд,па кечапи и мајонези имсе цедат по тоа брадите,или мрснотии од буреците/баничките, па коа ќе земат да оближуваат мустаци со јогурт,црева ми се превртуваат..страшно.Нехигиенски викаш, а?
Знаеш ли што е најслатко кога јадеш чорба ?!Мислам,а не тврдам.Секој има право на избор,каков стил ќе фура.Али 90% од хипсерите кај нас мислам дека сепак само ги мрзи да се бричат,не дека таков им е стилот:Али коа ќе видам "Хипсери" со фаст фуд,па кечапи и мајонези имсе цедат по тоа брадите,или мрснотии од буреците/баничките, па коа ќе земат да оближуваат мустаци со јогурт,црева ми се превртуваат..страшно.
Јас имам фобија од влакна,бради и дугачки коси .
Тоа се хипстери, прав маж не носи таква брада.
Ова е единствено прифатлива форма и должина.[DOUBLEPOST=1524151049][/DOUBLEPOST]![]()
E ovoj fraerov, ako znaesh koj e. Ne ovie pederive gore.
Ова, ако се лажеме. Со малку подолга брада, секој чин на јадење станува напорна, досадна, и одвратна работа. Нема никаква убавина во тоа.Знаеш ли што е најслатко кога јадеш чорба ?!
Кога ќе сркаш и све ќе ти прска на брк (ама дебел домќински брк) на крајот од чорбата ќе го оближеш бркот како мачор после парче риба.