Која банка е најдобра? (ваши искуства со банки)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Смени си ги..барај некоја промоција за станбен кредит ..понуда со најниска камата и она покривање на нотарските трошоци..
Централна кооперативна банка имаја најниска камата све свртиги по нет или филијали види највеќе кај ти одговара..

Само ако вадиш пари во готово од банкомат на банка од која не е картичката се наплаќа провизија, ако вадиш готовина (30000 ден) мах дневно од твоја банка е без провизија
Ова е за дебитни!

Sent from my phone using Tapatalk

Кои експозитури на Тутунска банка работат во сабота?

Така и си мислев ама се надевав ќе ме израдува некој што повеќе би знаел од мене :(
Фала (y)

Не сум знаела дека имаат експозитура у East Gate. Едино таму да се обидеш, пошто има некои информации (постари) за нејзино работење у сабота заради празник.

Screenshot_20240607-201605.png

Od promeneti 5 banki poslednive 15god;
Komercijalna
Stopanska
Halk
Unibanka
Nlb,
mozam da spodelam najmalce problemi so unibanka i bankata i app, i + nacekav beskamatni bez provizija plajkajna na 12meseci tehnomarket i gree.
Potoa Nlb isto najmalce problemi
Potoa Halk 50/50
Naj problemi so Komercijalna i Stopanska od sekoj aspekt;izgubena ostetena debitna se cekase po 10dena rabotni i povejke problemi so e / i banking prefrlajne transfer pari,problemi od sekakov tip.....da mozam bi se vratil povtorno na uniBanka ....
no bidejki direktorite na firmata kako im treba kredit taka site ne saltaat od banka vo banka,pa taka zaglavivme so Stopanska.....

Da prasam, denes ima nekoj problem so Stopanska za onLine plajkajna, da ne mu stiga Otp kod.?plajkajne kon Evn, A1 i slicno..??

Da prasam, denes ima nekoj problem so Stopanska za onLine plajkajna, da ne mu stiga Otp kod.?plajkajne kon Evn, A1 i slicno..??
АД Скопје? Ако е таа знаат да си доцнат напати со отп, барем кај мене. Пред некој ден ми стигна на смс после 10 саати...на мејл барем ми стигна истиот момент.

АД Скопје? Ако е таа знаат да си доцнат напати со отп, барем кај мене. Пред некој ден ми стигна на смс после 10 саати...на мејл барем ми стигна истиот момент.
Stopanska skopje da...

У нлб банка имав сметка ама затоа што немала прилив и одлив ја затвориле и сега сакам повторно да отворам аплицирав онлајн ама барањето е одбиено и викаат да одам во експозитура. Дали некој имал вакво искуство?

У нлб банка имав сметка ама затоа што немала прилив и одлив ја затвориле и сега сакам повторно да отворам аплицирав онлајн ама барањето е одбиено и викаат да одам во експозитура. Дали некој имал вакво искуство?
Појди ќе ти ја отворат.

Zdravo Iskustva so PROCREDIT banka za primanje plata i slicno ? Dali e dobra? Halk mi naplakja 1000 den provizija za vadenje pari na drug bankomat za suma od 30.000 gledam na PRO CREDIT ima 3 besplatni povlekuvanja.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom