Би требало да е средено сега, ако не ти е проблем ако можеш да ми кажеш кој бровсер го користиш на кој оперативен систем, и резолуција, можеш и по пп да ми пишеш. поззМи ја дава мобилната верзија а на лаптоп сум средете си го тоа![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би требало да е средено сега, ако не ти е проблем ако можеш да ми кажеш кој бровсер го користиш на кој оперативен систем, и резолуција, можеш и по пп да ми пишеш. поззМи ја дава мобилната верзија а на лаптоп сум средете си го тоа![]()
Браво за етузијазмот, сајтот како сајт тхнички не е лошо изработен, но нема некој посебен концепт, не е нешто ново, делува како веќе видено.http://filmskirecenzii.com/
Еве нешто ново во македонскиот веб простор, сајт за рецензии на филмови, сеуште немав видено ниту еден ваков сајт па решив да се фатам со работа и да го направам. И еве го, го пуштив пред околу месец дена. Планирам да го работам активно во иднина, па кажете што мислите и ако ви се допаѓа, поддржете го![]()
Браво за етузијPoазмот, сајтот како сајт тхнички не е лошо изработен, но нема некој посебен концепт, не е нешто ново, делува како веќе видено.
И јас не сум сретнал ваков македонски сајт, но ги има премногу од англиско говорно подрачје во комбинација со торентче од филмот да си симнеш
Но не верувам дека со сајт сo ваква тематика и концепт можеш нешто да постигнеш, а и многу малку содржини имаш, ова посетител го чита за 1 минута и 19 секунди и чао, си оди со мислата дека на сајтот нема повеќе што да прочита и господ знае дали некогаш повторно ќе го посети.
Со среќа.
Башка можеш малку и да го искомплицираш а со тоа би го направил и подобар. Некои дополнителни функционалности не би биле на одмет.http://filmskirecenzii.com/
Еве нешто ново во македонскиот веб простор, сајт за рецензии на филмови, сеуште немав видено ниту еден ваков сајт па решив да се фатам со работа и да го направам. И еве го, го пуштив пред околу месец дена. Планирам да го работам активно во иднина, па кажете што мислите и ако ви се допаѓа, поддржете го![]()
Дефинитивно имам на план да воведам некои нови функционалности, но сеуште размислувам што би додал. Мислам дека е подобро сега за сега да е вака отколку да ставам непотребни работи. Некој Ваш предлог?Башка можеш малку и да го искомплицираш а со тоа би го направил и подобар. Некои дополнителни функционалности не би биле на одмет.
1. ТрејлерДефинитивно имам на план да воведам некои нови функционалности, но сеуште размислувам што би додал. Мислам дека е подобро сега за сега да е вака отколку да ставам непотребни работи. Некој Ваш предлог?
Пребарување по актери, информации за актери, подетални информации за филмовите ..Дефинитивно имам на план да воведам некои нови функционалности, но сеуште размислувам што би додал. Мислам дека е подобро сега за сега да е вака отколку да ставам непотребни работи. Некој Ваш предлог?
1. Трејлер
2. Опција да пишуваат и други рецензии
3. Сними видео ако си во можност со гледачи со нивни коментари за некои филмови (милион начини има за ова).
4. Портокаловото "Рецензии" во логото не се вклопува некако со позадината на менито.
5. Додади повеќе слики за филмовите.
итн итн....
Првите 2 се добри и може да бидат спроведени. За третото не те сфатив баш најдобро, во која смисла подетални информации? Глумци, тим итн или подолги рецензии?Пребарување по актери, информации за актери, подетални информации за филмовите ..
Јас би се нафатил, но незнам ти дали би се нафатил. Ако си заитересиран пиши у пп детали и дај линк од тостоечкиот сајт за да одредам цена.