Фотографија (општи дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата ROZA
  • Време на започнување Време на започнување
mnogu interesno hobi
jas imav trust pa go sitnav (samo digital zoom)
sega so sony-to dosta dobri sliki vadam.
Znaci se zanimavam so fotografija od dosta podocna (mada imam nekoi dobri sliki so obicen idiot - cista slucajnost)

Имам мерак за сликање..сакам да фатам убави моменти :)
Имам Fuji S5100 и шат пат сликам по нешто

Имаш стварно добри фотографии, после дождот, рефлексии, и зајдисонцето на последната страна ти се топ! :zver:

Леле закон предмет,за малку ќе се запишев на Нова само за да учам фотографија,иначе фотографирам од забава,лаички али тапа сум :kesa:имам нешто како виножито и зајдисонце али не е тоа тоа

Фотографирам со SONY DSC S600 идиот апарат за жал. Преферирам да сликам B&W обожавам црно бела техника. Мојата малечка галерија тука

Imam Premier 4mx (sram e ziv) ama sepak si slikam so nego. Po cel den i toa :)
P.S. Slikive ti se GREJT flix :)

Blagodaram na komentarite za slikite, posledno vreme fotografiram so Canon A430 se nadevam deka ke zemam podobra oprema za podobri fotografii :)
Isto taka mi se dopagaat fotografiite na tockest

јас имам panasonic lumix dmc-ls1
си штракам редовно со апаратчево, и ај да не биде само си кажуваме што апарати имаме, (предлог) дај закачувајте некои од вашите "ремек дела" овде. фликс, едитирај го првиот пост и пиши да ставаат слики лугево, ама со максимална големина од 800х600 пиксели за да не се издеформира страницата.
еве ќе започнам јас. ова е сликано поред охридско езеро, дрвцето на карпата е клучниот момент -)
p1000574cleanqi3.jpg

Добро ај тука ќе стааме слики:) еве една од мене за која мислам дека не е некое посебно уметничко дело зајдисонце вода цвече ово оно јес да е тоа топ само ми го нема дискот со сликите ако го најдам ставам обавезно. Иначе сликано е во Белград и боите на тигарот ме оставиа без здив
dsc07801za4.jpg

точкест напиша:
Фотографирам со SONY DSC S600 идиот апарат за жал. Преферирам да сликам B&W обожавам црно бела техника. Мојата малечка галерија тука

Istiot sony go imam - zadovolen sum sega za sega

Eve moja slika od ko bev Sveti Jovan Bigorski. I tamo slikav. :) Neznam kolku e dobra ama aj rekov ke ja istam da ja vidite. :)

smaljvaj gi nemoj tolku golemi barem to znajs vo PS :)

Evo ja
IMAG0082-1.jpg

Иначе сликано е во Белград и боите на тигарот ме оставиjа без здив
Abe ostaj ti boite tuku gledaj kako go imas nacekano. Kako e so glavata zastanat

h mnogu bledi boi imas, premnogu svetlo ,ama popoleka mozis da se podobris

Уф обожавам да сликам, посебно некои убави моменти...планини, зајдисонце, врнење снег/дожд...
Еве оваа ја сликав Љубавиште летото 2006 прекртасна форографија, и ја сметам за една од подобрите во мојата колекција
p8050051ug8.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom