Најинтересните кошаркарски натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Според вас кој е најинтересниот кошаркарски меч што сте го гледале до сега за мене е Аргентина-Југославија 2002 не светското првенство
[media]http://www.youtube.com/watch?v=iy1hgbyFo_o[/media] Иако водеше Аргентина 7 поени на 2-3 минути пред крајот,Југославија успеа да победи
Тука можете да пишете и за тукушто гледан натпревар кој ви бил интересен

Billa Bong напиша:
Според вас кој е најинтересниот кошаркарски меч што сте го гледале до сега за мене е Аргентина-Југославија 2002 не светското првенство
Иако водеше Аргентина 7 поени на 2-3 минути пред крајот,Југославија успеа да победи
Тука можете да пишете и за тукушто гледан натпревар кој ви бил интересен
po interesen 2001 mislam ne me fakajte za zbor MZT-nikolfert!!! nikolfert vodese 1 na 4 sekundi do kraj!!!!! i na kraj tepase MZT so kos na riste stefanov

aerodromka напиша:
po interesen 2001 mislam ne me fakajte za zbor MZT-nikolfert!!! nikolfert vodese 1 na 4 sekundi do kraj!!!!! i na kraj tepase MZT so kos na riste stefanov
Незнам дали беше тој меч што мислам со Никлферт имам гледано повеке не ми текнува на тој:nesum:

Posledniot All Star na Michael Jordan. Od kjosh(mrtov agol) so zatvoreni oci vo poslednite sekundi koga dade kosh :wink:
i use 1000 drugi...

Уште еден интересен натпревар 1992 Партизан шампион
[media]http://www.youtube.com/watch?v=RwguQG3NoaQ[/media]

aerodromka напиша:

Тогаш цела трибина улета на терен, беше гз преку глава.еден од најинтересните натпревари дефинитивно

Kakov zavrshetok Raptors-Wizards ccc!

Za onie koi ne gledaa:

Wizards imaat topka pred svojot kosh i vodat so 3 poeni, a vremeto istekuva taman pred da zavrshi natprevarot.

Igrachite na Raptors vekje trgnuvaat kon soblekuvalnite pred da zavrshi natprevarot, a igrachot na Wizards ja frla topkata nagore, demek toa e kraj. No... topkata ja fakja Peterson od Raptors i vo poslednata mikrosekunda dava kosh i izednachuva.

Vo prodolzhenieto, pobeduvaat Raptors...:toe:

Ѕвер напиша:
Тогаш цела трибина улета на терен, беше гз преку глава.еден од најинтересните натпревари дефинитивно
togas riste samo sto go dade kosot svirea kraj i ja uletav na teren da go gusnam riste !!!! i kako uletav ja taka i cela tribina se najde dole i napravija sutka vrz riste :)))))) i taka togas riste lezese na parket ja vrz i cel aerodrom vrz mene!!!!!! SREKA se najde eden decko nejkam da go imenuvam posto site go znaete , me izvlece inece ............ ke lezev vo butel do sega :))))))))))))))

a isto intersen natpervar MZT- rabotnicki neznam koja godina koga deniels koga dade trojka od pola teren i mzt tepase :))))))))))))))))))

aerodromka напиша:
togas riste samo sto go dade kosot svirea kraj i ja uletav na teren da go gusnam riste !!!! i kako uletav ja taka i cela tribina se najde dole i napravija sutka vrz riste :)))))) i taka togas riste lezese na parket ja vrz i cel aerodrom vrz mene!!!!!! SREKA se najde eden decko nejkam da go imenuvam posto site go znaete , me izvlece inece ............ ke lezev vo butel do sega :))))))))))))))
Не сум јас :pos2: А Daniels ја даде тројката во последна секунда, заборави да спомнеш. Исто така даде и во последна секунда против Балканстил во плејоф и тепавме еден кош.

@ Била Бонг, ваљда не се секаваш на Мзт- Николферт кога Ристе Стефанов даде во последна секунда, зашто тоа беше пред 6 години. Може после тоа да си ја гледал некаде снимка, мада со нашиве посрани телевизии, не ми се верува :(

Radical Boy напиша:
Не сум јас :pos2: А Daniels ја даде тројката во последна секунда, заборави да спомнеш. Исто така даде и во последна секунда против Балканстил во плејоф и тепавме еден кош.

@ Била Бонг, ваљда не се секаваш на Мзт- Николферт кога Ристе Стефанов даде во последна секунда, зашто тоа беше пред 6 години. Може после тоа да си ја гледал некаде снимка, мада со нашиве посрани телевизии, не ми се верува :(
ooo ako ostavev ti da me spasuvas ke ostanev bez dve patiki :pos2:

Radical Boy напиша:

Не бе добро се сеќавам дека имам гледано со татко ми to e to8 години сум имал знам дека идев тогаш по утакмици со татко ми:pos2:

abe ajde kakov hools si ti ne bese na 10 godini sram da ti e :)

Chicago Bulls @ Utah Jazz
Season 98/99
Game 6

толку од мене....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom