Едностран oрален

• Креатор на темата Креатор на темата 123
  • Време на започнување Време на започнување

123

Член од
20 април 2005
Мислења
2.156
Поени од реакции
8
Прашање за машките:
Дали сте задоволиле некоја девојка орално, без таа да ви возврати (се мисли ниту да ја “боцкате“, ниту орално да ве задоволи, ниту со рака да ви го “изшакира“)?

Прашање за девојките:
Дали некој орално ве задоволил без да возвратите.

Да. И до крај. Какви оргазми летаа насекаде во воздухот. :lol: :lol:

cYb3rc0re напиша:
Да. И до крај. Какви оргазми летаа насекаде во воздухот. :lol: :lol:

Не ти верувам. Мислам дека нема таков, освен ако не е во можност сексуално да општи.

Па не е темата за оргазми, него за оралка. А го знаеш одговорот на моето прашање.

Имам осеќај дека некој нешто не разбрал. :roll:

Вака сега. Да речеме дека орално задоволуваш некоја. При тоа не ти доаѓа сперма у глава, тврдина итн., и толку да си напален да помислиш дека ќе прснеш?

Па и јас исто, само што не сум јас тој што не сватил. :roll:

"Дали сте задоволиле некоја девојка орално, без таа да ви возврати (се мисли ниту да ја “боцкате“, ниту орално да ве задоволи, ниту со рака да ви го “изшакира“)? "

- ДА.

Па и јас исто, само што не сум јас тој што не сватил.
Тука во право си стварно не те сфатив ама во втората порака.

Ако тоа си го направил респект!

Кога реков не верувам повеќе мислев на тоа дека кога машките прават оралка толку се возбудуваат што не можат да издржат без да го “збрцаат“ или барем топлина на уста да осетат.

Иначе не се лутам, пишувај си слободно... :lol:

123 напиша:
Вака сега. Да речеме дека орално задоволуваш некоја. При тоа не ти доаѓа сперма у глава, тврдина итн., и толку да си напален да помислиш дека ќе прснеш?

А ова е друго прашање,

Дали кога задоволуваш некоја мислиш на врапчиња, како ти поминал денот, каде ќе одиш на одмор, како се серат кучињата... И дали овие работи влијаат на тоа што не ти се дига.

Не сум импотентен па да ја задоволувам а да не ми "удира сперма у глава" тоа е можно само во горниов случај, но не ми се случило.

Само не сме се боцнале после тоа.

Мислам дека бев и премногу јасен.

Едностран Орал.

ме эадоволил дааааааааа (беэ да ме боцне :wink: )
и да ми се десило да си мислам на врапчиња дур эадоволувам, иако прашањето беше наменето эа машкикте :lol:

Коцка за женските јасно е затоа и не поставив такво прашање. :lol:

Да, повеќе пати, и тоа онака успут, додека работи нешто низ дома :) :)

Обично возвраќа подоцна, на сличен начин, ама во друга „сесија“ (нпр. вечерта или другиот ден).

А шо има толку невообичаено?!

И мене ми се има десено.. дузина пути..

Ми се десило. На цурата и ги покажував благодетите на оралниот секс :oops: :D . После тоа сама сакаше орален ... и ја на неа, и она на мене :lol: :lol: :lol: :lol:

Дури сега ја приметувам темава и се газам од смеење. :lol:

Факт е дека жените почесто не задоволуваат нас мажите без соодветна „надокнада“, ама и на нас некогаш може да ни проработи совеста па да си речеме „Ај, нека и биде и нејзе само убаво еднаш“. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom