Едностран oрален

• Креатор на темата Креатор на темата 123
  • Време на започнување Време на започнување
Леле ја сум во небрано. :( :oops:

Не знам шо да одговорам на темава :shock: :oops: :shock:

Мацедалиен не заебавај, тебе тука ти е најлесно да кажеш, верувам дека и си задоволил и те задоволиле без возвратување (барем во наредните неколку саати)

Re: Едностран Орален

123 напиша:
Прашање за машките:
Дали сте задоволиле некоја девојка орално, без таа да ви возврати (се мисли ниту да ја “боцкате“, ниту орално да ве задоволи, ниту со рака да ви го “изшакира“)?
Да.

Acid напиша:
Дури сега ја приметувам темава и се газам од смеење. :lol:

Факт е дека жените почесто не задоволуваат нас мажите без соодветна „надокнада“, ама и на нас некогаш може да ни проработи совеста па да си речеме „Ај, нека и биде и нејзе само убаво еднаш“. :wink:

аха и јас мислам слично и мојот одговор на темата би бил НЕ :pos:

Ne , nikogash toa se kosi so moite fraerski ubeduvanja.

Acid напиша:

Факт е дека жените почесто не задоволуваат нас мажите без соодветна „надокнада“, ама и на нас некогаш може да ни проработи совеста па да си речеме „Ај, нека и биде и нејзе само убаво еднаш“. :wink:
Само еднаш ? Па и ние сакаме да ни биде убаво , треба да е подеднакво според мене . Постои и таква опција. Двајцата задоволни .

секако мислам зошто да не

Не до сега сепак имам време

Е, неее...!
убаво би ми било али нема да бидеме фер тогаш! Али затоа има можност 69 можне добра ствар и често ја користам, пробајте ја закон е:star:

Ja se slagam,"ako mu cinis dobro na coeka ocekuj da ti vozvrati-ODMA":-)
69 e jaka stvar

isprobano..potvrdeno....;)

Нате напиша:
Само еднаш ? Па и ние сакаме да ни биде убаво , треба да е подеднакво според мене . Постои и таква опција. Двајцата задоволни .
Абе нормално дека постои и така треба да биде, ама факт е дека поголем дел од машката популација така размислува. :)
А твоето мислење за темава?

Многу дискриминатор мори кец двојка тројка : а машко да задоволи еднострано машко? ЗАКОН е! :music3:

Едниот чита весник а другиот го стимулира! Мх мх мх :je:

Acid напиша:

Ама сепак многу поретко :bip:

Za i dvajcata da bidat zadovolni nema koj poveke,pomalku 69ka svetska rabota!!!:):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom