- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Леле ја сум во небрано.
Не знам шо да одговорам на темава :shock:
:shock:

Не знам шо да одговорам на темава :shock:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да.123 напиша:Прашање за машките:
Дали сте задоволиле некоја девојка орално, без таа да ви возврати (се мисли ниту да ја “боцкате“, ниту орално да ве задоволи, ниту со рака да ви го “изшакира“)?
Acid напиша:Дури сега ја приметувам темава и се газам од смеење. :lol:
Факт е дека жените почесто не задоволуваат нас мажите без соодветна „надокнада“, ама и на нас некогаш може да ни проработи совеста па да си речеме „Ај, нека и биде и нејзе само убаво еднаш“. :wink:
Само еднаш ? Па и ние сакаме да ни биде убаво , треба да е подеднакво според мене . Постои и таква опција. Двајцата задоволни .Acid напиша:Дури сега ја приметувам темава и се газам од смеење. :lol:
Факт е дека жените почесто не задоволуваат нас мажите без соодветна „надокнада“, ама и на нас некогаш може да ни проработи совеста па да си речеме „Ај, нека и биде и нејзе само убаво еднаш“. :wink:
Абе нормално дека постои и така треба да биде, ама факт е дека поголем дел од машката популација така размислува.Нате напиша:Само еднаш ? Па и ние сакаме да ни биде убаво , треба да е подеднакво според мене . Постои и таква опција. Двајцата задоволни .
Acid напиша:Дури сега ја приметувам темава и се газам од смеење. :lol: