Кое е вашето хоби ?

hobi...odam na teretana neredovno(pred leto ili vo zima)sea ke odime na ekskurzija vo juni pa ke pocnam da odam.drugo igram tabla,sah,mnogu me interesira istorija pa sometime ke procitam i po nekoj zanimliv fakt i toa.
aaa mi se svigaat i enciklopedii a zbiram i posteri na fudbaleri.
sto cudo od hobija izlegoa bre:pos::pos::pos::pos::pos:

Риболов,табла.плејстејшон,планинарење,покерче ама од сето ова по малце

citanje knigi, slusanje muzika, setanje

хоби седење пред pc,гледање филмови,слушање музика и сл

zensko hobi e tra4anje se znae :) ali ne ona zlobnoto tuku ona za tepanje vreme huihihihi

imam mnogu hobinja..najgolemo hobi mi e sedenjeto na net,posebno na kajgana!Isto hobi mi e setanjeto,tra4arenjeto bas takvo kakvo so go opisa doti4nata..hobi mi e jogiranjeto,posle citanjeto knigi,sobiranjeto sjaevi za usta i senki za oci,ureduvanjeto na alistata,shoppingot mi e najgolem hobi!i taka..aa i sedenjeto po kafici mi e hobi!

Svirenje Gitara edno od moite najgolemi hobi. pokraj plivanjeto.

najgolemo hobi mi e vozanjeto so motor i se razbira muzikata

епа вака : слушање музика , играње фудбал , шетање (парк), или најубавото хоби (спиење во кревет и гледање филмче)

Numizmatika, se vo vrska so PC, tehnologija, muzika i film.

Хоби ми е музика, пеење, танцување, дремење пред компјутер ииии.... шминкање, праење фризури (ко ќе сум расположена) ииии... то :devojce:

net-от и музиката ми се дневна доза без која не можам, така да не би ги нарекла баш хоби, остануваат возење точак, цртање, фотографија, читање, медитација ме опушта, али ретко практикувам....и то!

Football, Muzika, Filmcinja, Pc (net), praenje gluposti i gubenje vreme. pa nema so drugo pametno da se prai, neli?

hokej so rolerki sakam go obozavam
fudbal trenirav do pred 1 godina sea i toa mi e hobi..muzikata :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom