Кое е вашето хоби ?

Порано се замарав со бродомоделарство, убаво ми идеше али после 3-4 години ми здосади, иначе идев на натпревари итн.. затоа велам убаво идеше али коа ке ти скурчи готово е...
а сеа ке викажам и з`ш ми скурчи.
Праев еден брот можеби едно 3/4 месеци беше јахта на два ката, во иста просторија пред нас беа ракетните моделари а после нас овие кукички што градат и електричарите.
И скоро бев пред крај, мотор му вградив, едро, пропелери и сето тоа и едно сабајле идам во работилницата и глеам некој ми го расклопил.
Немате претстава колку сум се изнервирал, му кажав на професорот и ми рече одпочеток да почнам и баталив...
Сеа моментално најактивно хоби ми е Кајгана и ГсмХостинг форумите.
Исто така и работата што ја работам еден начин ми е хоби оти ако сакам си ја работам ако не не морам.
п.с. сервисирам мобилни.

Планинарење, велосипедизам, џогирање..

Вака кога ќе прочитам што сум напишал испаѓа ко пуфла или маџар некој....џогирање...:) па ќе дообјаснам:

Планинарење - ама не онакво по карпи качвање (алпинизам) туку онака отсабајле си тргниш до на Пелистер на пр.,си се качиш до Копанки или Езера,и вечерта (или за некој ден) си слезиш (без никакви акробации)

Велосипедизам - ама не по хеланки (бициклистички :) ) на оние тркачките точаци; или со mountain-bike по некоја провалија ко морон. Фино со обичен 18 брзинец си одиш до Молика, грчка граница, по селата, до некој град соседен....така.

Џогирање - трчање да напишев ми звучеше просто, а вака џогирање многу снобовски. Експленејшн - 5-10 круга во паркот, до Тумбе Кафе, такви работи :) :) :)

Возење точак и возење точак и возење точак... :)
Читање книги, учење странски јазици, кошарка...
Пијанење :pos: се шалам :) Па може да се каже дека и психологијата ми е хоби :)

Компјутер, ТВ, музика, фудбал, пинг понг и и то:)

Книги, и од вчера се зафатив со астрономија.

Necrophilia напиша:
Порано се замарав со бродомоделарство, убаво ми идеше али после 3-4 години ми здосади, иначе идев на натпревари итн.. затоа велам убаво идеше али коа ке ти скурчи готово е...
а сеа ке викажам и з`ш ми скурчи.
Праев еден брот можеби едно 3/4 месеци беше јахта на два ката, во иста просторија пред нас беа ракетните моделари а после нас овие кукички што градат и електричарите.
И скоро бев пред крај, мотор му вградив, едро, пропелери и сето тоа и едно сабајле идам во работилницата и глеам некој ми го расклопил.
Немате претстава колку сум се изнервирал, му кажав на професорот и ми рече одпочеток да почнам и баталив...
Сеа моментално најактивно хоби ми е Кајгана и ГсмХостинг форумите.
Исто така и работата што ја работам еден начин ми е хоби оти ако сакам си ја работам ако не не морам.
п.с. сервисирам мобилни.
Ѕвонко да не ти беше наставник?? и јас одев на бродо/сообраќајно/воздухопловно моделарство

Kompjuteri, Kosharka, TV, Trcanje (sekoja sabota i nedela od sabajle po 6 km:D) thats all folks :)

Спорт највеќе кошарка, велосипедизам, пинг понг, пикадо, :)
PC(само нешо буричкам по нетоФ-Irc, MsN, online игри, КАЈГАНИРАЊЕ:) )
PS2(шлапам поволно на PES5/6/7)
Фимови(10 неделно дозата ми е)
Музика(Секој ден по 5-6 саати насекаде со Ipod-от-задолжителна опрема)
Читање(хороскоп :tapp:)
и то....

Slusane muzika i slikanje. Uf bez aparatot doma nemozam :)

Освен физичко и психичко реметење на околината,неам некое посебно хоби,разбирш?

Citanje knigi i planinarenje!

Фотографирање портрети во црно бела комбинација. Не само хоби туку повеќе пасија ми е. А и да не заборавам „дудлање„:pos:

VORTEX напиша:
Ѕвонко да не ти беше наставник?? и јас одев на бродо/сообраќајно/воздухопловно моделарство

стварно не ми текнува како се викаше можно е така да е, еден стар дедо накај 50/60 години со бела коса и висок.
После него имаше еден што го заменуваше едно време доста помлад некои 20/30 години.

хоби???
трчанје по ридско планински предели,и возенје точак по ридско планински предели најчесто на Водно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom