Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
decki od mob sum,abe kaj drugarkava gi izbrisala firefox i chrome deka ne gi palelo i ostana internet explorer ama i toj ne go pali,aj nekoja solucija da mi upali explorer pa posle ke siminjam chrome ili firefox...
со цд?како да го инсталирам Win 7?
усбто е веќе бутабилно со windows 7 64 bit и на тошибата супер си се инсталираше, но проблемот со HP е што не може да го вчита усбто, ќе пробам да го префрлам на DVD па ако пак не бива ќе го однесам на сервис. Иначе ХР не се инсталира воопшто, се поjавува blue screen of death поради тоа што нема опциjа да се смени SATA од АHCI во IDEсо цд?
со усб не можеш така едноставно, треба специјално да го направиш бутабилно
http://wintoflash.com/home/en/
него некој да ми каже, веќе со месеци им е заебан ексел ценовникот за компоненти на анхоч или нешто со мојов офис не е во ред?
ај видете дали ви го отвора ценовникот за компоненти
http://www.anhoch.com/cenovnici.php
Тоа е затоа што лаптопов ти е на АМД Ко што прочитав и имаш некој специфичен САТА контролер, 7цата има дефаулт AHCI драјвер за интел чипсети не за АМД и други, твоите AHCI драјвери треба да ги учиташ при инсталацијата од второ УСБ стикче. И пази тие драјвери да се Micro$oft Signed драјвери иначе нема да ги учита. Прочитај го ова овде искуство со тој ист лаптоп и XP инсталација на истиот.усбто е веќе бутабилно со windows 7 64 bit и на тошибата супер си се инсталираше, но проблемот со HP е што не може да го вчита усбто, ќе пробам да го префрлам на DVD па ако пак не бива ќе го однесам на сервис. Иначе ХР не се инсталира воопшто, се поjавува blue screen of death поради тоа што нема опциjа да се смени SATA од АHCI во IDE
Да да, средив. Напраив бутабилно ДВД со 7ца и се инсталираше. Сега е океj .Тоа е затоа што лаптопов ти е на АМД Ко што прочитав и имаш некој специфичен САТА контролер, 7цата има дефаулт AHCI драјвер за интел чипсети не за АМД и други, твоите AHCI драјвери треба да ги учиташ при инсталацијата од второ УСБ стикче. И пази тие драјвери да се Micro$oft Signed драјвери иначе нема да ги учита. Прочитај го ова овде искуство со тој ист лаптоп и XP инсталација на истиот.
Ми нали си бизнисман, че го дадеш у сервис, сичко че направат.......
Имам проблем со антивирусов, кога и да сакам да скенирам ми пишуе Update failed. error code 0x800705aa. Insufficient system resources exist to complete the request service. Чаре?
Добар е тој антивирус бе, меѓу најдобрите го сметаат. Остај го.
Уствари погрешно се изразив. Последниве 3-4 дена кога пробувам да скенирам така ми прави. Иначе ептен сум задоволен од него Comodo, иако јапонски , до сега сум немал проблеми никакви..
Добар е тој антивирус бе, меѓу најдобрите го сметаат. Остај го.