Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Направив така и еве слика.
Значи тоа не му е лекот.
Па веќе си ги симнал ти. Пробај прво да ги исклучиш целосно. рестартирај но кликни turn off without installing .,,, и после направи како што реков..па види дали ќе се среди.

Пак иста песна.
Пробај вака. Исклучи ги целосно апдејтите. Во Run (Start +R) напиши %windir%\SoftwareDistribution и притисни ок. Избриши се во фолдерот Download и PosRebootEventCashe. Рестартијај. Уклучи апдејт и види дали ќе се среди.

Пробај вака. Исклучи ги целосно апдејтите. Во Run (Start +R) напиши %windir%\SoftwareDistribution и притисни ок. Избриши се во фолдерот Download и PosRebootEventCashe. Рестартијај. Уклучи апдејт и види дали ќе се среди.
Во фолдерот Download избришав се, а вториот фолдер го немаше.
--- надополнето: Jun 19, 2011 12:58 PM ---
Долу десно во ќошот побарај иконче со жолто штитче. И отвори го.
Го нема тоа, во тоа е проблемот.

Дали е можно да се инсталира дуал OS: на С Windows XP, а на D: Macintosh, и како.
p.s. Win32

Програми за враќање на изгубени фајлови?Имаше некои на форумов ама ако имав време да ги барам немаше да прашам :) Поточно ми треба да вратам (ако може) слики од (микро)СД Картичка

Програми за враќање на изгубени фајлови?Имаше некои на форумов ама ако имав време да ги барам немаше да прашам :) Поточно ми треба да вратам (ако може) слики од (микро)СД Картичка
PowerData Recovery или EASEUS Data Recovery Wizard.

Вака, јас имав две различни програми за спуштање на видеата од youtube ама по некое време и двете ми се заебаа и сеа ниедна не работи. Па ај некој нека каже некоја која сигурно ке работи. Спуштив уште 2-3 ама нешто проблеми излгегуваат.

Вака, јас имав две различни програми за спуштање на видеата од youtube ама по некое време и двете ми се заебаа и сеа ниедна не работи. Па ај некој нека каже некоја која сигурно ке работи. Спуштив уште 2-3 ама нешто проблеми излгегуваат.
Порано кога симињав клипови користев Real Player..откако ке го инсталираш над секое клипче било на јутуб или на друг сајт се појавува ко прозорче и на тоа има download.

http://www.video2mp3.net/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom