Како до најдобра одмазда според моменталната состојба?

• Креатор на темата Креатор на темата ThemMaplz
  • Време на започнување Време на започнување
Ги намавале, ги направиле ко бумбари и вика на крај си пуштивме рака :pos:.
Вие другар кога не сте направиле ништо додека било во жарот на тепачката сега ништо не ни пробувајте, ќе направите некоја поголема глупост па после че ве гледаме на вестите.

Сериозно, 21 век сме, сите имате телефони, сте можеле да му свикате полиција ако дошла до таму работата.
Веројатноста оти ве намавале е во делот "бевме со чупенца" а ве намавала мачо хорда и ве измочала за да бележи територија, за да му стави до знаење на чупенцата кој е алфа а кој бета и со кој тие треба да се плодат во иднина.
Овие појави се чести во животинскиот свет. Ти препорачувам да гледаш почесто анимал планет :D.

А што се однесува до полицијата и да сте викнеле веројатно ќе дошол некој братучед на тепачите и ќе ве стрпале сите во станица и ќе ви туреле обвинение оти како што рече "бевме камен јано камен душо". Па уште ако сте биле и малолетни...јебига :D.

Вие другар кога не сте направиле ништо додека било во жарот на тепачката сега ништо не ни пробувајте, ќе направите некоја поголема глупост па после че ве гледаме на вестите.

Сериозно, 21 век сме, сите имате телефони, сте можеле да му свикате полиција ако дошла до таму работата.
Веројатноста оти ве намавале е во делот "бевме со чупенца" а ве намавала мачо хорда и ве измочала за да бележи територија, за да му стави до знаење на чупенцата кој е алфа а кој бета и со кој тие треба да се плодат во иднина.
Овие појави се чести во животинскиот свет. Ти препорачувам да гледаш почесто анимал планет :D.

А што се однесува до полицијата и да сте викнеле веројатно ќе дошол некој братучед на тепачите и ќе ве стрпале сите во станица и ќе ви туреле обвинение оти како што рече "бевме камен јано камен душо". Па уште ако сте биле и малолетни...јебига :D.

не е туку така, ако има претепан, има и кривична.
најдобра одмазда и памет за другпат :
мамицата мамина да им расплачете по затвори, плаќање судски трошоци и оштети., на нив и нивни родители што не ги воспитале.

Само педерчиња прашувааt за вакви работи за совет на форум. Да не сакаш и да полачеш на нечие рамо?

Се знае што прават мажите во вакви ситуации.

Очекував некој ко тебе.Разликата е во тоа што друштвото ми беше пијано,а багабонтиве не беа.И плус тие си зедоја сила одкако заминав јас со тројца други,и фактички беше 4 пијани vs 10 трезни.Не јади лања.Побарав само совет од поголеми и помудри од мене.Барем јас и двајца други да присуствувавме ќе ги срамневме.

не е туку така, ако има претепан, има и кривична.
најдобра одмазда и памет за другпат :
мамицата мамина да им расплачете по затвори, плаќање судски трошоци и оштети., на нив и нивни родители што не ги воспитале.

Сега мислам дека за тоа е малку доцна со оглед на фактот дека членот кој ја отворил темава бара карате идеи за одмазда, да се навежба и да му ја скрши кичмата.
Инаку еве темава нека биди еден вид на апел за сите кои ќе се најдат во слична ситуација како да постапат.
На крајот на краиштата секој си знае најдобро и си одговара за сопствените одлуки.

Очекував некој ко тебе.Разликата е во тоа што друштвото ми беше пијано,а багабонтиве не беа.И плус тие си зедоја сила одкако заминав јас со тројца други,и фактички беше 4 пијани vs 10 трезни.Не јади лања.Побарав само совет од поголеми и помудри од мене.Барем јас и двајца други да присуствувавме ќе ги срамневме.

Такви мажи отпосле што ќе срамнеле се пред себе со лопати има да ринеш. Кај нас ги викаат мочковци.

Абе сигурно ќе сте ги срамнеле, нема сомнеж :)

Ех у пичку матер многу се напнав, па зошто си заминал бе Мејплз????????????????
Ќе ги скиневте од ќотек у пм, ејјјј нека иде и у курац, се напнав, мамето нивно.
Педери и тие еј, фатиле да тепаат ти кога не си бил таму ццццц

Zivotinski instinkt, bez razmisluvanje, sekogas imalo i kje ima od jak pojak. The heart is the strongest muscle. ;)

p.s ovie so baraat odmazda, baraat repete da dobijaat i da mu dadat raka pak.

p.p.s se na se' bosh muabet.

Pozz i se najdobro

Во прилеп мајмун не игра така да не верувам за ништо тие трезните (сељаци) тргнале кон вас што сте биле камен јано камен душо (културни грајџани).

Прво културен не се прај камен и си заминува со тројца (читај да го носат дома) ако е со чупенца...

Второ, а бе пичлемина едни, 100 машки низ градов остнаа вие очите ќе си истерате од бес и кој е поголем мажјак... после чудете с е оти чупенцата (шо ви се генерација) ви бегаат со 10+ години постари (да се штракаат) шо ги честат една пијачка...

Барем јас и двајца други да присуствувавме ќе ги срамневме.
Тоа е грешка. И да сте повеќе и посилни, а тие да се силат, голема глупост е со тупаници да враќате.
Дека, читај погоре, ако се паметни, можат да ве носат по судови и вие да испаднете криви и да плаќате оштета, да си одлежите итн. Друга твоја грешка што си бил мртов пијан.

Уште нешто ќе кажам на тема.

Доволно е да бутнеш човек, да падне МАЛКУ како што не треба, МАЛКУ на ќош од тротоар да падне, на место мртов може да остане. Многу малку треба.

Ова е реален случај што реално се деси на луѓе што ги познавам.
Значи никаква намера немал, го бутнал човекот, овој паднал лошо, на место мртов.
Резултат: еден убиен, еден доживот заебан со кривична за убиство.

После објаснувајсе до сабајле дека не си сакал, не е ни битно.
Памет у глава.

Јапонците викаат одмаздата е како густа шума многу брзо можеш да се изгубиш и во право се апсолутно, кој има почувствувано на поголема возраст закачка знае за што станува збор... Значи идеално е да се намирите и чао пријатно веке со тие луѓе а од темната страна гледано не знам ни дали е добро да го кажам воопште, идеално е да платите некоја постара џанка да ги исшамара фино и да не знаат кој и зошто ги части :ROFLMAO:

Јапонците викаат одмаздата е како густа шума многу брзо можеш да се изгубиш и во право се апсолутно, кој има почувствувано на поголема возраст закачка знае за што станува збор... Значи идеално е да се намирите и чао пријатно веке со тие луѓе а од темната страна гледано не знам ни дали е добро да го кажам воопште, идеално е да платите некоја постара џанка да ги исшамара фино и да не знаат кој и зошто ги части :ROFLMAO:
ако биднала работата, мислам најпаметно е да не си губат ни мисли ни енергија со глупаци, уште помалку да си прљаат раце. Значи да заборават на дешавката и да си тераат живот.

ми се допаѓа делот со јапонците.

Сте праеле и вие некоја далавера, да сте биле чисти немаше да плачиш тука ;)
Така да ме удриш без никаква вина има да уживам следните 20 години, за секој бокс по 1500 евриќи има да ги исплати па макар и дете на министер да биди.
Си имаш суд, си имаш адвокати кои со душа чекаат вакви случаи, за добар процент ќе ги извади и дека носеле пиштоли, а не дека мавале со голи раце.
Во денешно време треба да се молиш да те исчука некој и како добар рисјанин да му вртиш и другиот образ за да се присобере повеќе оштета.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom