Охритскиот политичар Fantom_oh во Скопје (конечно)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Фантом нема да биде на собиранката на 31ви :(

За наша жал, негова среќа ќе биде заминат во Шведска ден предтоа

Врло ми е жал, а за тие „трачеви” што искачаат сега „Водка виден во МекДоналдс” и слични, се само празни зборови, пошо не бев на средба со Фантом, а и да бев, немаше у МекДоналдс да седнеме, туку у синдикалските меанчиња. :)

Ништо тогаш, доста беше.

Ќе чекаме лето:(

Едит. Ќе му дадеме шанса на Фантом да се изјасни.

Дојдов, видов, си ојдов. Се видов со Алек (поздрав апаш) и се запознав со Ацид, иако ко дојде Дајмонд ни јас го познав, ни тој мене... :) Си поминав убо, Алек се нервираше пошо се имаше зацапано со кал до колена, и тро погоре, а Ацид беше поспан и моравме посилно да викаме сите за да не слушнит. Слики од амбиентот утре, сеа ме мрзит да станвам...
За Водка неам зборој, ме разочара тотално, место со тапани и зурли да ме пречека, тој спиеше...
Бушав рече дека ќе се јавит ако е слободен, и .!. се јави.
Коки имал за учење...

За другите шо не беа известени - не сум јас крив, Алек знаеше, Водка, Псај, Гижо, Коки... можевте да дознаете...

Се педери. :)

Јас од кревет станав само за да го запознаам фамозниот Охритски Фантом. :pos:

ја знаев, ама кај да станувам пред 11 саат за да те гледам :) ај друг пат

Fantom_oh напиша:
Дојдов, видов, си ојдов. Се видов со Алек (поздрав апаш) и се запознав со Ацид, иако ко дојде Дајмонд ни јас го познав, ни тој мене... :) Си поминав убо, Алек се нервираше пошо се имаше зацапано со кал до колена, и тро погоре, а Ацид беше поспан и моравме посилно да викаме сите за да не слушнит. Слики од амбиентот утре, сеа ме мрзит да станвам...
За Водка неам зборој, ме разочара тотално, место со тапани и зурли да ме пречека, тој спиеше...
Бушав рече дека ќе се јавит ако е слободен, и .!. се јави.
Коки имал за учење...

За другите шо не беа известени - не сум јас крив, Алек знаеше, Водка, Псај, Гижо, Коки... можевте да дознаете...

Ќе се јавам АКО сум слободен,а не бев слободен,нејасно нема хехехехехе
Иначе фала што и вие ми се јавивте,ама на факултет до 3 саат бев,да излезевте покасно ќе дојдев сигурно,вака останува за наредна прилика!

јас ноФ сум тука на форумов со е филмот со малиот. зс го гибате. некој celebrity е на форумов или маскота????

Филипеееее СЛИКИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom