Охритскиот политичар Fantom_oh во Скопје (конечно)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Димитар напиша:
Лига на шампини....

Destination - Foot.. Fantom!

Место: Шведска амбасада
Време: Сега!

Автограми: од неколку познати политичари (Филип Петревски, Фантом Охритски...)

Влез: Бесплатен

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Кажувајте сега што е работава ќе има нешто или не давајте информации кај да го НАчекаме фантомот

Ја се пријавуем да го видам Фантом ОхриТски!!!!!Одма кажујте кога!!!!

кажујте бе луѓе кога како

ќе напрајме една пијанка во негова чест???

да направиме ама кога е тука човекот незнаеме овој Шефоф лоши информации дава

Праете пијанка во негова чест-без него,пошто чоекот е веќе на пат за охрида града хехехехехехе
Иначе од извори блиски на синдикатот-дознав дека доручкувале во Мекдоналдс!

Требаше и ја да идам ама не можев. toae:

п.с. Филип извини. :nesum:

BusHav напиша:
Праете пијанка во негова чест-без него,пошто чоекот е веќе на пат за охрида града хехехехехехе
Иначе од извори блиски на синдикатот-дознав дека доручкувале во Мекдоналдс!

А Водка јаде у Мекдоналдс а? :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ајде отворајте нова тема!!!
Наслов:
Скандал: Водка виден во МекДоналдс
поднаслов:
Дали најбараниот синдикален лидер живее од парите на народот! Кражба! Мито? Корупција?

Драги обожаватели на Фантом, да ви кажам дека и мене ми е жал што не се сретнав со него, договорот беше во 11 часот да се најдеме со политичарот за надворешна политика и да седнеме да пивнеме по една кригла и некое мезенце, но јас станав во 2 часот од спиење, и многу ми е жал што пропуштив средба со ваква високо-образована личност или скратено ВОЛ. :pos:

Друже Фантом следечи пут обавезно ќе се испуни нашата средба. :) Ако треба и ќе се пишам, само да се сретнеме. :pos:

Водка ке се караме:nerv:ЗОШТО НИКОЈ НЕ МЕ ИЗВЕСТИЛ ЗА ПРИСУСТВОТО НА ФАНТОМ???ПА КЕ БЕГАВ ОД ЧАСОВИ БРЕ ЗА ДА ДОЈДАМ!!!!!:nenene: :nerv:

Водка скржаво си молчел, па за казна ни тој не го запозна.
Ништо, џабе е се`.
Втората шанса ќе ви биде во Охрид, па мислете му ја.

vodkamixx напиша:
Драги обожаватели на Фантом, да ви кажам дека и мене ми е жал што не се сретнав со него, договорот беше во 11 часот да се најдеме со политичарот за надворешна политика и да седнеме да пивнеме по една кригла и некое мезенце, но јас станав во 2 часот од спиење, и многу ми е жал што пропуштив средба со ваква високо-образована личност или скратено ВОЛ. :pos:

Друже Фантом следечи пут обавезно ќе се испуни нашата средба. :) Ако треба и ќе се пишам, само да се сретнеме. :pos:

Аман бе како само можеше да заспиеш ... :nenene:

абе мислам дека треба да се отвори форум за Реметење...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom