Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
gotovo e 4-0 za bulls :helou: na site 4 natprevari odigraa fenomenalno,a miami vo najmala raka katastrofalno na nitu edno pole ne mozea da im pariraat na chicago

jeeee jeeee jeeeeee ne tolku Чикаго нешо посебно шо изигра ама Мајами најаки се како Бостон море бостон јаки се како Мемфис да ги гледаФ. ЖИВИ РЕЗИЛИ вејд катастрофа сам ги реши мајами немораа да играат Чикаго да можеше авто кошеви ќе даваше, од најпојќе шо го сакаФ после ова факни се Вејн you are not my homie anymore :(:tapp::tapp:

jove_bt напиша:
jeeee jeeee jeeeeee ne tolku Чикаго нешо посебно шо изигра ама Мајами најаки се како Бостон море бостон јаки се како Мемфис да ги гледаФ. ЖИВИ РЕЗИЛИ вејд катастрофа сам ги реши мајами немораа да играат Чикаго да можеше авто кошеви ќе даваше, од најпојќе шо го сакаФ после ова факни се Вејн you are not my homie anymore :(:tapp::tapp:
ne stvarno sala na strana mnogu slabo izigraa miami ocekuvav da se slabi ama ne do tolku :) ova denes sto go izigraa bese mizerija. najiskreno da igrase nekoj makedonski tim podobro ke izigrase

а ти уште мислиш дека денес мајами ги гледаше, го гледаше вејд ама грешен дрес имаше облечено сест изгубени во последна четвртина па руки да е некој нема сите топки да им ги поклони на другите, немам намера појќе да трошам зборови, не вреди

То ти е то .. нема шо да се расправе Чикаго едноставно ги посра ..
исто како и на лејкерс шо ги згмачкаа вечерва

Лелее Чикаго ѕверови станале бе! Да ги тепаш Мајами 4-0 во плејоф не е мала работа.

Vlatko_Rusin напиша:
Лелее Чикаго ѕверови станале бе! Да ги тепаш Мајами 4-0 во плејоф не е мала работа.

Па станале...4-0..тепаа кој е подобар тој ке победи!.Само едно ке кажам да не се случеа повредите на Вејд и Шек ке беше далеку поитересно вака мислам дека и пред тоа се знаеше дека Чикаго ке оди:helou:

epa aj zdravje ke osvoite pak drug pat zoso lani vi se pogodi.
p.s Ben Wallace zakon....

Ајде ајде... повеке срека во некоја друга прилика :) :)

Carevi vo Florida

WADE e cudo od igrac,koj mnogu mi se dopaga,ama
sred zeskata Florida,kako i sekogas ve tepavme
so 106:103, Carevi nema zbor,lek za
MIAMI, se PACERS.SE gledame vo ostatok
od sezonata.:tv:

мајами у тешка негативна серија од 8 порази по ред
вечерва против милвоки бакс во гости се надевам оти конечно ќе победат
ај со среќа (имам га сингл 2)

милвоки-мајами
98 92

деветти пораз во серија на мајами, следно гостување на њу орлеанс
повеќе среќа идното коло

њу орлеанс-мајами
114 88

десетти пораз во серија на жешките од мајами
сега им следува пауза од пет дена и следна можност за победа дома на 16 јануари против чикаго булс (инаку следат 7 домашни натпревари за мајами)

Немогуче. зар толку слаби се Мајами бе?!? Аууу...

Абе сезонава не им иде и4 ама баш И4 ина4е топ се де4китe :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom