Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Јове....Далас-Голден Стејт 112-99 толку им беше на Голден Стејт 22 поени за Џуан Хауард те поздрави:wink:...31 поен за Џејмисон..to e toсега 1-1 во партии...сега ке си играат два меча кај Голден Стејт..:tv:

епа така де сеа 2-2 или 3-1 за голден стејт и после ''Че ги потепаме'' во седмата :) не брееее јас сакам да ги отпаднат далас оти се многу незгодни затоа иначе не сум јас до толку за Вориорс.

pozdravi go i TI хауард, речи му од поздраФ од Јован шо ти лепеше банани секоја утакмица :tapp::tapp:добЛооооо....

[mod]нема добло има добро!!..следен пат бришам
Од ......Била[/mod]

Јове изгледа ја и ти бевме у тотална заблуда дека Мајами може нешто повеќе да стори!to e toЧикаго-Мајами-104-96:uvo:...повторно изгубија.. 3-0 во партии нема шанси за враќање... Чикаго оди натака! Вечерва доминираа Бен Гордон 27 и Вејд со 28 поени,Шек со 13 скока и Денг со 11.:nesum:

Billa Bong напиша:
Јове изгледа ја и ти бевме у тотална заблуда дека Мајами може нешто повеќе да стори!to e toЧикаго-Мајами-104-96:uvo:...повторно изгубија.. 3-0 во партии нема шанси за враќање... Чикаго оди натака! Вечерва доминираа Бен Гордон 27 и Вејд со 28 поени,Шек со 13 скока и Денг со 11.:nesum:

ja vi rekov deka bulls ne se zafrkancija :)

убаво си вели авторот со оваа реченица се е кажано:

- Дали Двејн Вејд со тоа што игра повеќе му штети отколку што му користи на Мајами?
Сезонава Мајами без Вејд тие играа целосно тимски со спуштање на Шек и трчање ко луди без топка. Вака, сите се статични, малку се игра преку Шек, а Вејд ја пимпла и го зарибува скоро секој напад. Очигледно е дека не е ни на 70% и прашање е дали Рајли треба да го седне на клупа.

се е кажано неможе играч кој нема сили да ја изигра цела утакмица да го држи Рајли цело време на терен. Катастрофа му е шутот, мајами без Вејд имаше целосно поинаква игра и се навикна на неа па цели 4 месеци играа таква кошарка. Сепак мислам дека Мајами ќе издвојува победа или две колку д аја задржи честа ако веќе сака Вејд да стани она што сите му го предвидуваат треба сега да се покажи, кога е најтешко.

сепак јас сум оптимист и ќе навивам за Мајами до крај, се дури имаат шанси.

jove_bt напиша:
убаво си вели авторот со оваа реченица се е кажано:

- Дали Двејн Вејд со тоа што игра повеќе му штети отколку што му користи на Мајами?
Сезонава Мајами без Вејд тие играа целосно тимски со спуштање на Шек и трчање ко луди без топка. Вака, сите се статични, малку се игра преку Шек, а Вејд ја пимпла и го зарибува скоро секој напад. Очигледно е дека не е ни на 70% и прашање е дали Рајли треба да го седне на клупа.

се е кажано неможе играч кој нема сили да ја изигра цела утакмица да го држи Рајли цело време на терен. Катастрофа му е шутот, мајами без Вејд имаше целосно поинаква игра и се навикна на неа па цели 4 месеци играа таква кошарка. Сепак мислам дека Мајами ќе издвојува победа или две колку д аја задржи честа ако веќе сака Вејд да стани она што сите му го предвидуваат треба сега да се покажи, кога е најтешко.

сепак јас сум оптимист и ќе навивам за Мајами до крај, се дури имаат шанси.

taka treba do kraj da navivas za niv iako bullsi se za klasa podobri i najveke eden natprevar mozat da izgubat vo ovaa serija.utre mislam deka na sitel ima prenos miami - chicago od 19-19.30

Слабо мајами во плеј-офот нешто... 3:0 губат :jaj::jaj:

MkUnited напиша:
Слабо мајами во плеј-офот нешто... 3:0 губат :jaj::jaj:
Епа слабо тоа е слабо неслабо бидна...Оваа сезона што заврши заврши нека се фокусираат на следната да не биде како овааto e to

Do sega vo istorijata na nba se slu4ilo 3 pati samo presvrt eden Miami- Dallas finale taka da miami mozebi pak ke napravi presvrt i uste edns ke se zapisi vo istorijata :)

iLe напиша:
Do sega vo istorijata na nba se slu4ilo 3 pati samo presvrt eden Miami- Dallas finale taka da miami mozebi pak ke napravi presvrt i uste edns ke se zapisi vo istorijata :)

tesko :) pa i karpos sokoli nema da si dozvolat da izgubat od 3-0 4-3,a ne pa bulls :)

iLe напиша:
Нее нема шанси :nenene:..4-0 за Чикаго Мајами се слаби оваа година..јас мислев дека се добри ама не се to e to...Доминира Чикаго во овој плејоф дуелto e to

iLe напиша:

да бе... секоја година иста песна неможе :)

ne se slucilo dosega od 3-0 presvrt imashe na espn davaja informacii

Сега почнува дуелот Мајама-Чикаго многу важен за двата тима..Гледано од страната на Мајами им треба победа за опстанок во плејофот..гледано од страна на Чикаго им треба победа да одат понатака и да завршат со Мајами и да се фокусираат на следниот противник!to e to

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom