US Open 2017

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде точниот резултат од финалето на US Open 2017?

• Надал 3-0

Гласови: 6 33,3%
  • Надал 3-1

Гласови: 1 5,6%
  • Надал 3-2

Гласови: 0 0,0%
  • Андерсон 3-0

Гласови: 6 33,3%
  • Андерсон 3-1

Гласови: 4 22,2%
  • Андерсон 3-2

Гласови: 1 5,6%

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Американската анима мунди ќе попизде сега. :pos::pos:

Надал нека се закопа, го изгуби мечот неизлезен од соблекувална.
Чекај де рано е, ама секако глупо го изгуби сетот, односно поради глупа тактика. Мислам тактиката е океј ама завршницата на истата е лоша.

Еве гледај како го отвори вториот сет, два пати промена во форхенд паралела и сместа лесно добиени поени. Не сум сигурен дека Делпо може физички да издржи али ќе видиме...

Чекај де рано е, ама секако глупо го изгуби сетот, односно поради глупа тактика. Мислам тактиката е океј ама завршницата на истата е лоша.

Еве гледај како го отвори вториот сет, два пати промена во форхенд паралела и сместа лесно добиени поени. Не сум сигурен дека Делпо може физички да издржи али ќе видиме...

Затоа и беше многу битен првиот сет, со 1-0 на Надал дополнително гориво ќе му требаше на Делпо да надокнади сет негатива. Али после камбекот со Тим во никој случај не е за потценување.

Еве го брејкот. ВАМОС! :D

Затоа и беше многу битен првиот сет, со 1-0 на Надал дополнително гориво ќе му требаше на Делпо да надокнади сет негатива. Али после камбекот со Тим во никој случај не е за потценување.

Еве го брејкот. ВАМОС! :D
Во овие три гема направи тродупло повеќе отколку во цел прв сет. Го скости од винери и од развлекување по теренот. Апсолутно непотребно изгубен прв сет, али и со 1-1 нема да е лошо. :D

Ураган пројде покрај Делпо у вториов сет. :D

Последно уредено:
Што би рекле на Еуроспорт: "Рафа црта по терену"!

Се радуваат на противник што стои, GG.

Ништо не му верувам на Делпо, превара е тоа може одеднаш да проигра. Со Тием сакаше да предаде на 0-2 у сетови и го сврте мечот... Дери го до крај ни гем нека не земе! :motorce:

Istovo i posle prv set go mislese?

Да прашање на време беше кога ќе испушти душа, Федерер го изигра најлошиот меч у историја иначе Делпо и него му даде 10000 шанси практично со 30% играше, денеска со 20% и така.

Многу го крена нивото Рафа во однос на првиот сет, ова е веќе предобро. Падна и Делпо нема збор тука, ама се е полесно кога со форхенд ги контролира работите на теренот.

Па кој му е крив на Федерер што губи од тенисери што стојат хехехехеехехехехехехе
Абе од Кирјос да не изгуби, не ми личеше мене тој на Делпо :([DOUBLEPOST=1504923962][/DOUBLEPOST]Како го издоминира :bravobe::bravobe::bravobe:
Дупло повеќе винери, 45-23 против еден од најагресивните на турот.

Рафа мајсторе како знаеш и умееш добивај во недела, немој да си изгубил од Андерсон зашо ќе се застрелам. Иначе да не заборавам да им ја честитам титулата на сите фанови на Кевин Андерсон. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom