US Open 2017

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде точниот резултат од финалето на US Open 2017?

• Надал 3-0

Гласови: 6 33,3%
  • Надал 3-1

Гласови: 1 5,6%
  • Надал 3-2

Гласови: 0 0,0%
  • Андерсон 3-0

Гласови: 6 33,3%
  • Андерсон 3-1

Гласови: 4 22,2%
  • Андерсон 3-2

Гласови: 1 5,6%

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој и да помине во полуфинале, со ваква игра Надал ќе го изеде жив.

Двајцата да застанат против Надал ќе ги тепа у 4 сета.

Вамоооооос! Играчиште :oleee::oleee:
:oleee:
Вака се завршува меч против 20.000 ѓубриња што ти аплаудираат при промашен прв сервис. Шшшт[DOUBLEPOST=1504756345][/DOUBLEPOST]@Löwe Федерер талентот а? :D

Епа јебига, не може цел турнир да игра против испрдоци кои ги губат мечевите во соблекувална.
Ниту еден од претходните противници немаше победа против Федерер, а што е најстрашно двоцифрен број порази. Нема леб од такви.
Чао Федерер, поздрави ја Мирка кога ќе ја видиш.
Сега и Дел Потро нека го победи Надал во 3 сета, нема да ми биде мака за овој човек. :bravobe:

Епа јебига, не може цел турнир да игра против испрдоци кои ги губат мечевите во соблекувална.
Ниту еден од претходните противници немаше победа против Федерер, а што е најстрашно двоцифрен број порази. Нема леб од такви.
Чао Федерер, поздрави ја Мирка кога ќе ја видиш.
Сега и Дел Потро нека го победи Надал во 3 сета, нема да ми биде мака за овој човек. :bravobe:
Ко да ти убил член на фамилија Федерер па секогаш мора вакви коментари да имаш, среќа имал, против испрдоци играл. А Надал што губел од испрдоци тоа ништо.
Ете и сега испрдоци останаа, ако не освои Надал нека се убие.

Ко да ти убил член на фамилија Федерер па секогаш мора вакви коментари да имаш, среќа имал, против испрдоци играл. А Надал што губел од испрдоци тоа ништо.
Ете и сега испрдоци останаа, ако не освои Надал нека се убие.
Не е нешто точно од напишаното?

Сега ќе морам за Карено Буста да навивам. Не ми остана ниту еден симпатичен тенисер во полуфинале. :(

Не е нешто точно од напишаното?
Точно е. Не е точно дека испрдоци останаа и дека ако не освои Надал треба да се убие? Не е точно дека Надал од поголеми испрдоци губел?

Точно е. Не е точно дека испрдоци останаа и дека ако не освои Надал треба да се убие? Не е точно дека Надал од поголеми испрдоци губел?
Јас реков дека ниту еден од оние кои ги помина Федерер претходно не го победиле и доволно говори за случајот.
Надал има губено многу пати од ДелПо, така да не треба да се убие доколку изгуби од него. Ако оди во финале, а не го добие, тогаш може да се убие слободно.
Точно е и дека Надал губел од најголеми испрдоци.

Јас реков дека ниту еден од оние кои ги помина Федерер претходно не го победиле и доволно говори за случајот.
Надал има губено многу пати од ДелПо, така да не треба да се убие доколку изгуби од него. Ако оди во финале, а не го добие, тогаш може да се убие слободно.
Точно е и дека Надал губел од најголеми испрдоци.
Што говори тоа? Дека ако никогаш не го победиле Федерер и значи овој среќа имал, ма ајде. Се знаеше дека Федерер нема да стигне до финале, тоа што се заебававме тука не значи ништо. Не му беше денот вчера, гледаше каков очаен тенис играа и двајцата, исто можеше да не му е денот и натпреварот пред тоа. Сега демек Федерер избегал од семоќниот Надал. :pos:

Што говори тоа? Дека ако никогаш не го победиле Федерер и значи овој среќа имал, ма ајде. Се знаеше дека Федерер нема да стигне до финале, тоа што се заебававме тука не значи ништо. Не му беше денот вчера, гледаше каков очаен тенис играа и двајцата, исто можеше да не му е денот и натпреварот пред тоа. Сега демек Федерер избегал од семоќниот Надал. :pos:
"Osećao sam da nema mesta u polufinalu za mene i, iskreno, on će imati veće šanse od mene da pobedi Rafu. Moja trenutna forma nije dovoljna da se osvoji ovaj turnir. Bolje je što sam ispao jer će neko drugi imati priliku da odigra dobro"

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom