US Open 2017

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде точниот резултат од финалето на US Open 2017?

• Надал 3-0

Гласови: 6 33,3%
  • Надал 3-1

Гласови: 1 5,6%
  • Надал 3-2

Гласови: 0 0,0%
  • Андерсон 3-0

Гласови: 6 33,3%
  • Андерсон 3-1

Гласови: 4 22,2%
  • Андерсон 3-2

Гласови: 1 5,6%

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Најмизерниот слем оваа сезона. Вимблдон со очајно финале изгледаше како СП за разлика од ова срање.

Рууууублевв !!

Инаку Гофан ќе тепа ли, го чекам него, гледам брејк изеде од фуцкинг Пелла :)

Ако Гришо е ретардиран,тогаш Рубљев е мерка единица за ретардираност.
Недај боже да му падне од мрежа у поле топчето,20 минути ќе крши рекети потоа.
Тепа Димитров по мене.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Добар ретардираниов а? :)
Глејте сеа и Тим како ќе се мачи.

Федерер да игра против празна половина поголеми се шансите да изгуби отколку против дегенов, 16-0 во меѓусебни дуели.

Еве уште еден.....

Прилично стабилен сервис има Јужни, ако стигне оваа до 5ти сет ќе биде интересно на брејк разлика. Федерер има скоро 50 неизнудени грешки. :icon_lol:

Прилично стабилен сервис има Јужни, ако стигне оваа до 5ти сет ќе биде интересно на брејк разлика. Федерер има скоро 50 неизнудени грешки. :icon_lol:
На US Open при резултат 6-6 во одлучувачки сет се игра тајбрејк.

Цела кариера сервисот го јебе Јужни, нз кај го виде денес дека му е стабилен. :D Секогаш му остана просечен, ради тоа не напраи некои поголеми резултати

5 сет очекувам да си удри рекет од глава Јужни... 16 победи има федер со него редно е да се прекине таа црна серија :D Па да чекаме Долгополов да освои ГС :pos:

Сам се уби Русинов, имаше се во раце. Ликот закуца топка во мрежа јас што не би ја згрешил и тоа е поенот што не дозволи да биде 5-5 во четвртиот сет. Вака нема душа за да одигра доволно квалитетно во петти сет.

Пичка. Стариот 5 сета со Тиафо, 5 сета со Јужни, нема шо да бара против Надал ќе го изметат у 3 сета.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom