Трпај на Шварцман,само да го земе сетов Чилич.Не ме љути оти ќе почнам за Надал да навивам.![]()
Двојка е ова[emoji6]
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Трпај на Шварцман,само да го земе сетов Чилич.Не ме љути оти ќе почнам за Надал да навивам.![]()
Трпај на Шварцман,само да го земе сетов Чилич.
Двојка е ова[emoji6]
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Што знам јас за сет дека кине сум сигурен,за повеќе ќе видиме.Не гледам како Шварцман ќе го добие Чилич. Нема ниту еден аспект од тениската игра освен движењето во кој е подобар.
Не гледам како Шварцман ќе го добие Чилич. Нема ниту еден аспект од тениската игра освен движењето во кој е подобар.
Вечер Шварцман го елиминира Чилич во 4 сета.
Се плашам дека ќе погодиш тука исто како јас што погодив точен резултат.OК.
Кој е следен?
Мислам дека Надал освојува сигурно.
Шварцман има најдобар процент на освоени поени на сервис на противникот на цел АТП тур во 2017, му зема 2 сета на Новак на РГ, двата први меча овде ги доби убедливо со 3-0, ама не, он нема шанси да го добие ЧиличНе гледам како Шварцман ќе го добие Чилич. Нема ниту еден аспект од тениската игра освен движењето во кој е подобар.
Opushti se brat, iskomentiraj ako imash neshto za nekoj mech i ne zamarajte vekje so koeficientive i value i site tie sranjaШварцман има најдобар процент на освоени поени на сервис на противникот на цел АТП тур во 2017, му зема 2 сета на Новак на РГ, двата први меча овде ги доби убедливо со 3-0, ама не, он нема шанси да го добие Чилич
Сигурно си начекал добар валуе бет на 2-1 во сетови, па уште и прв стигна до брејк Шварцман во четвртиот сет, коефициентот бил над 3.50, а тоа не се испушта, јер кај може Шварцман да го добие Чилич
Шварцман има најдобар процент на освоени поени на сервис на противникот на цел АТП тур во 2017, му зема 2 сета на Новак на РГ, двата први меча овде ги доби убедливо со 3-0, ама не, он нема шанси да го добие Чилич
Сигурно си начекал добар валуе бет на 2-1 во сетови, па уште и прв стигна до брејк Шварцман во четвртиот сет, коефициентот бил над 3.50, а тоа не се испушта, јер кај може Шварцман да го добие Чилич
Ставрогин напиша:Ова ми е последен пат да комуницирам со тебе. Страшна работа.