US Open 2017

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде точниот резултат од финалето на US Open 2017?

• Надал 3-0

Гласови: 6 33,3%
  • Надал 3-1

Гласови: 1 5,6%
  • Надал 3-2

Гласови: 0 0,0%
  • Андерсон 3-0

Гласови: 6 33,3%
  • Андерсон 3-1

Гласови: 4 22,2%
  • Андерсон 3-2

Гласови: 1 5,6%

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Грешка е на rezultati.com шо пишува за пар мечеви откажани или? Чилич-Симон , Мареј со Сандрген и уште два пара?
Енди се откажа од УС, Чилич влага на негово место (втор носител). Така да, Чилич - Сандгрен е прво коло, а Симон си има друг противник.
Не е грешка.

Колку слаба посетеност, а во сред Њујорк се игра. :facepalm: На Мугуруза ни роднините не и беа.:pos:

Тенис Сангрен :vozbud::cuc: каков буздован е Чилиќ

Кој пациент Ферер, "одигра" еден турнир во Синсинати и изгуби 3 сета во низа (3-6 2-6 1-6) од факинг Кукушкин.

Колку е ненормално ебено грациозно добра Шарапова. :love::love: Со ова шо го носи слободно може да оди и на некоја свечена вечера. Кукла.:backa:

Лекција по тенис, иако мечот требаше да биде завршен во 2 сета.
Винери 60-15, ја издоминира.

Од 4-1 и брејк топка за 5-1 во вториот сет, успеа да го изгуби 4-6. Си реков готова е, но не, неслучајно Халеп и претходно се немаше радувано на победа против Шарапова.

Тешко да продолжат денес мечевите а ?

Кербер сестро, колку си ти пропадната, самата не си свесна.
На страна одличната игра на Осака.

Мене Осака ми е фасцинантна појава. Црна Јапонка, и крупна. :D

Каква ТРАГЕДИЈА е Рафа првиов сет, па лани играше подобар тенис. Го гледав на Синси со Рамос и Кирјос, си викав ајде турниров не му одговара подлога, временски услови ова она, тотално надвор од ритам беше.
Ова тука е бетер. Полошо форхенд од ова мислам дека не може да игра.

Душан Лајович бе, последен, последен во универзмумов. Ако го изгубиш сетов, барем и наредните два изгуби ги. :гомце:

Ги откажаа сите мечеви (освен тие на централниот) денес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom