Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За шо играат овие нашите не ми е јасно купот не го зедоа во АБА2 не можат да поминат еден тон пари се фрлија за џабе а во првенството падни стани една ,две ќе изиграат како шо треба после пораз шта речи кој поруку послат [emoji848]
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Кога е сега првата утакмица на Пелистер со Годел Работнички, кога почнува серијата ?,треба две во гости да играме какви биле ,гледам на крајо сега во форма се влезени ,шо досега изминативе години никогаш немале добра форма и игра на крајо можи сега е шансата за титула ,мислам Годел треба да го поминиме и финале со МТЗ ,со мала срека имаме некоја шанса за титула ,али се е до нашата игра како ке изиграт
Ке видиме еднаш Годел да го поминиме,па отом потом за со Металски завод Тито3-ри утакмици да го победите МЗТ е неостварлива мисија... имавте шанса за купот пред своја публика каде што не ја искористивте и тоа е тоа
баш за сега ќе ни беше топ некој од Лајонс или Андерсон и двата преку 20 имаа цела сезона и дабл дабл.
На шо ќе ја дават Кошарката?