Дали би војувале за нашата земја ?

Би отишле ли во војна за нашата земја ?

• Да

Гласови: 57 19,4%
  • Не

Гласови: 172 58,5%
  • Само во одредени услови

Гласови: 65 22,1%

• Вкупно гласачи
    294
29496474_10213580179913864_3339296639817875456_n.jpg

Непријателот е инфилтриран преку една соседна држава како одговор на нашите шпиунски активности во земање на 250.000 нивни пасоши со цел остварување на Тројански коњ стратегија. Непријателот е моментално на 12/24 тркала и е виден како провоцира пред Соборниот Храм. Од таму, нашата извидница го има забележано како се повлекува во импровизираната касарна, односно пожарна кај Дојрана во правец на Автокоманда.

Откако нашата извидница го забележа жолто камуфлирниот непријател дека незабележливо ја преоѓа границата на Деве Баир, одлучено е да се пронајдат неговите слаби точки со цел негово неутрализирање. Договорено е по неутрализирањето, на терен да искочат од постарите членки на УМС со нивните крпи и џогери да зачистат, како што ги рибаа фасадите на СК2014 при нивното скеврнавење со бои од страна на предавниците.

Официјално сме во војна, војната на крановите, одлучувачката битка!

29496474_10213580179913864_3339296639817875456_n.jpg

Непријателот е инфилтриран преку една соседна држава како одговор на нашите шпиунски активности во земање на 250.000 нивни пасоши со цел остварување на Тројански коњ стратегија. Непријателот е моментално на 12/24 тркала и е виден како провоцира пред Соборниот Храм. Од таму, нашата извидница го има забележано како се повлекува во импровизираната касарна, односно пожарна кај Дојрана во правец на Автокоманда.

Откако нашата извидница го забележа жолто камуфлирниот непријател дека незабележливо ја преоѓа границата на Деве Баир, одлучено е да се пронајдат неговите слаби точки со цел негово неутрализирање. Договорено е по неутрализирањето, на терен да искочат од постарите членки на УМС со нивните крпи и џогери да зачистат, како што ги рибаа фасадите на СК2014 при нивното скеврнавење со бои од страна на предавниците.

Официјално сме во војна, војната на крановите, одлучувачката битка!

Глупости се ова, треба само да му ги дупнат гумите.

аха така, боли а? продолжи да глумиш зелен.[DOUBLEPOST=1521711732][/DOUBLEPOST]
за што најгласни ? во што сум јас најгласен ? или можда не треба да учествувам во дискусија, па кажи бе пичка му матер, да не се нервираш со некој ко мене безбеден, еве ти изјасни се и јас престанувам со секаква активност тука.

Ти како жител не фигурираш во Македонија и немаш никакво право да збориш за поделби на територии и други глупости.

Џабе везете, поголемиот број на македонци сакале нејќеле ќе мораат да војуваат ако дојде до тоа.
Финтата ќе бегам можат да ја искористат малкумина одовде. Поголемиот дел ќе бидат мобилизирани без никој да ги есапи. Друг дел ќе војува да спаси што може да се спаси, дом, семејство имот...
Јас не се плашам од албанци, проблемот е што во денешни времиња други ќе ни дојдат да ги освојуваат нивните "права"

Ќе мобилизираат курац ахахах еден податок точен немаат у МВР ќе мобилизирале некој.

јаки ми сте со тоа теориите дека некој од нашите ја исценира војната во 2001 :shok2:
вие сте тие што мислат дека тоше проески, елвис присли, курт кобејн и гоце делчев се илуминати, масони и пичке си материне ... и да, живи се уште :pusigo:

Џабе везете, поголемиот број на македонци сакале нејќеле ќе мораат да војуваат ако дојде до тоа.
Финтата ќе бегам можат да ја искористат малкумина одовде. Поголемиот дел ќе бидат мобилизирани без никој да ги есапи. Друг дел ќе војува да спаси што може да се спаси, дом, семејство имот...
Јас не се плашам од албанци, проблемот е што во денешни времиња други ќе ни дојдат да ги освојуваат нивните "права"

Што ќе направат ако некој не се сака да биде мобилизиран ? Ќе го пикнат во затвор ? Подобро во затвор да одлежиш отколку да се бориш за лоповите во парламент

Сега да почне војна Велес ќе се наполни со раселени Скопјани.Бидете сигурни дека сега нема да се води војна во планините туку по центарот на Скопје и Куманово.

Па у тој мртов град не би идел ИСИС да ми паркира пикап пред куќа : )))))

Појма немаат бе што ти е, пола град уште им е со копија од лични карти кога беа книшка. Да имаа ажурирани податоци немаше да лутаат ко муви без глава кога бараат некој unknown и да прашуваат по комшии кој кај живее. На граница хотел промаја влез излез прави кој сака како сака.

http://fokus.mk/se-povredile-dvajts...vskata-kasarna-popladnevo-ke-bidat-operirani/
Двајца припадници на АРМ од тетовската касарна утринава се здобиле со тешки телесни повреди за време на вежбата која што ја имале утринава, додека го чистеле оружјето.

Повредените се донесени во болницата во Тетово со прострелни рани, но поради сериозноста на повредите и по првичната интервенција се префрлени на Клиничкиот центар во Скопје.

Од тетовската болница информираат дека војниците биле со прострелна рана и повреди на екстремитетите.

Од Клиничкиот центар за „Фокус“ велат дека повредените се во стабилна состојба и дека попладневно ќе бидат оперирани.

Шо прајш @jamajka арен? Зеде пуканки или се спремаш за пунктови?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom