Нашите најголеми грешки

• Креатор на темата Креатор на темата BABY_17
  • Време на започнување Време на започнување
pearl напиша:
Премногу го тупиме.....ние жените.

toa definitivno, ali i mnogu tupenje i ponekad onaka te tera da sakas dai se odmazdis onaka ubavo---->odzadi,taka da ne znam bas dali toa e golema greska.....:nenene:

Nasite greski najverojato e toa sto premnogu se grizime za detaljite i sitnicite,dodeka mazite si se mazi!:)

не генерализирајте. има и мажи што ненормално го тупат... се е до индивидуата.. нема везе дали си мушко или женско

Јас сум болно љубоморна:) Ама тоа е зашто го сакааам! Не, шала на страна, стварно сум љубоморна, и свесна сум колку е тоа лошо!
И да, тупаџија сум. Онака... Кога ќе се загнам за едно, ко слеп за стап знам да го отупам максимално... А кога ќе сфатам дека сум претерала он е веќе накурчен и морам да вложам вонсериски напори за да го омекнам:)
Друга грешка што постојано ја правам е што сум мнооогу напорна кога сакам да е нешто по мое... Не е тоа пречесто, зашто обично ми е сеедно кај сме/што правиме - само да е он задоволен, ама кога нешто ептен сакам - знам да сум удав невиден.

Негови грешки: кога не ми посветува внимание повеќе отколку на копче од телефон, кога се однесува како да не сум до него, кога се курчи за глупости... Леееј, еден куп ги има:) Кидинг

А од кај тоа дека сите женски прават едни грешки, а машките други?...Тоа е ипак претерано генерализирање.
Сум била со машки кои биле претерано емотивни, загрижени за детали и сл, т.е поседувале особини кои се сметаат за женски стереотип. Јас на пример нити сакам да бидам постојано со партнерот, нити имам потреба од посебни романтики и претерано искажување на емоции, нити се замарам со детали, а сигурна сум дека сум женско:)

По некое време од врската сум досаден, пр, ја терам да гледа вести, да играме фудбал (иако стопати ми има кажано дека не сака да игра), зборам за политика и за светски поредок, за тоа колку е голема вселената и колку сме ние мали, убедувам дека пушењето марихуана е добра ствар и то. бар тоа е мислам.

Голема грешка ми е што сум премногу

- емотивна

- приврзана кон домот

- директна и

- лесно се разочарувам од луѓето

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom