mIRC (oфицијална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Cico
  • Време на започнување Време на започнување
Користам чат пат :) Кога беше брат ми ирц оператор тогаш ,а сега не толку само се заебавам по некој пат. И може да се случи некој пат со моја другарка да чалкиме усери :) Многу е интересно

Ja go koristam nekogas ima eden interesn kviz porta i tamu ucam po nesto

јас не го корисам моментално,порано да.го откажав оти одма хај,асл мсн и досадно е.

Ne idam u posledno vreme mi gi suspendiraa site useri :(. A inace imam registrirano i kanal ama dzabe sea koa nemam user. Jbg

Не го користам. Калабалак работа. Сакам да користам MSN, Skype и тн. А ова mIRC-ов од никогаш не ме интересирал, а нема ни да ме заинтересира во наредните 100 години, за понатаму незнам ќе видиме :).

Ептен глупа ствар - све напалени манијачишта и деца од 11 години и "хакери" ...
А и не знам која е потребата од мирц, покрај мсн, скајп итн.?

Gluposti e veke mircot me potseka na dos programa i na zastereno nesto.
Treba da naprat nesto novo veke e glup vaka mircot . Ako se sredi malku poveke mozi ke zivni pak.

Одев само додека не си направив канал. Сеа последен пат кога бев се изумрело се некои нови дечки кои се прават хакери:)

Порано одев многу, сега само по потреба.

До пред година и пол киснев на мирц, сеа не сум уклучен веќе 4-5 месеци ич...

Ја пак се заразив :S

^DrAgAn^ is ~Acid@kaktus.users.undernet.org * BuRnEr
^DrAgAn^ on @#struga @#CyberStruga @#strugaonline @#Love.For.You @#TIneJDzeRI @#seir @#kamikazi @#droga @#SeZaLjubov @#NetXXXcluB @#SpeakUp @#bacardy @#Vevcani @#070 @#bitolacafe @#Mol @#Stipjani @#brotherhood @#Status @#premier @#agent @#MkHelp
^DrAgAn^ using Zagreb.HR.Eu.UnderNet.org CARNet - Croatian Academic and Research Network
^DrAgAn^ is logged in as kaktus

А која е разлика мегу Ирц и МСН ?

Мирц беше шема порано сега сум ги заборавил и каналите кој беа.Одамна не користам порано имаше некој девојки сега се слушам дека биле машки се претвараат дека се женски.Не користам мислам едно 2 години.Поздрав:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom