Кочани - најчисто место :)

• Креатор на темата Креатор на темата Wolf Pack
  • Време на започнување Време на започнување
Знам зошто ви е најчист градот!
Имате единствен начин за ослободување од канализациските фекалии:
- со нив ги поливате земјоделските култури!

Не рипајте одма, ова го имаше по медиумите летоска, од таму го прочитав, само го пренесувам. Но претпоставувам дека ви е познато.

Но ќе ви простиме што не раните со фекален ориз, само заради Канго. Таков лик немаат другите градови.
Упс полека бре, не ни шири лоши думи... Кочанските полиња се наводнуваат од Акомулацијата Калиманци, и Градче..Не знам во каква заблуда си дошол... А за Канго немам зборови, човекот е звер :)
BTW Овој што е фотографот Мики, за „Мишичо“ ли станува збор?

abe nema niso posebno,ali taka malo mirno grad4e so 2 ulici i so mnogu mov4inja , edna skoro presusena reki4ka,nekolku kaficki ,najmnogu mi se sviga to mestoto GRAD4E ili kako se vikase e tamu e raj , inaku vaka u centar nema so mn da se vidi..trgovskiot centar e raspadnat..nema so da se vidi... :) samo sea nemoj da me ispotepate tie so ste od kocani :)) samo moe mislenje bese :))

samo sea nemoj da me ispotepate tie so ste od kocani :)) samo moe mislenje bese :))
Кочанчани не знам колку доаѓаат на форумов, си имаат сеа свои комарец ен шит локални форуми. Ама јас ќе те тепам, плус тоа не сум тепал велешанка никогаш во животов :)
Сепак изгледа дека малку време си поминала во Кочани.

Кочанчани не знам колку доаѓаат на форумов, си имаат сеа свои комарец ен шит локални форуми. Ама јас ќе те тепам, плус тоа не сум тепал велешанка никогаш во животов :)
Сепак изгледа дека малку време си поминала во Кочани.

imav eden "klosar" od tamu :))) pa idevme 8 meseci pa za tie 8 meseci toa e :) tolku znam za kocani :) malo gradce ...

Ima ne ima ne eve i mala pokana do maskata populacija vo fotki (site se od kocani)

Attachments

• 1247-dsc_0006.jpg
    1247-dsc_0006.jpg
    9 KB · Прегледи: 166
  • 1256-img_5592.jpg
    1256-img_5592.jpg
    5,5 KB · Прегледи: 166
  • 1279-img_3876.jpg
    1279-img_3876.jpg
    7,1 KB · Прегледи: 163
  • 2433-img_3512.JPG
    2433-img_3512.JPG
    10,1 KB · Прегледи: 165
  • 2922-copia-di-elena_5.jpg
    2922-copia-di-elena_5.jpg
    5,3 KB · Прегледи: 165
ау супер се сликите

abe nema niso posebno,ali taka malo mirno grad4e so 2 ulici i so mnogu mov4inja , edna skoro presusena reki4ka,nekolku kaficki ,najmnogu mi se sviga to mestoto GRAD4E ili kako se vikase e tamu e raj , inaku vaka u centar nema so mn da se vidi..trgovskiot centar e raspadnat..nema so da se vidi... :) samo sea nemoj da me ispotepate tie so ste od kocani :)) samo moe mislenje bese :))

Не бе оти да те истепаме па ти си единствена шо за Кочани кажала неубави зборови па од милион луѓе мора на еден да не му се допадне:smir:

Мирен град е - да... 2 улици - па не баш, малку повеќе се:wink: Мостови ни јас не знам колку се - мислам 12, ама не ми текнало никогаш да ги избројам. Градче е супер место, посебно вака кога е малку потопло во градот. Само ние кочанчани сме мн клети бе:kesa:

За вас незнам... ама по4не ли школцето .. у Ко4ани сум секој ден ..
ина4е у4ам у "Гошо Викентиев" ( а.к.а Металната ) .. btw.Градот е коскааа ааа!!!

Zakon e Ko4ani ne samo najcist i najubav e i imame najdobro uciliste SOU "Goso Vikentiev" ama koj da uci koga na nikoj ne mu se uci.

Zakon e Ko4ani ne samo najcist i najubav e i imame najdobro uciliste SOU "Goso Vikentiev" ama koj da uci koga na nikoj ne mu se uci.

Добро не мора по 2 пати да пишуваш едно исто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom