Кочани - најчисто место :)

• Креатор на темата Креатор на темата Wolf Pack
  • Време на започнување Време на започнување
И јас сум од кочани. И нашето градче е многу супер како за фамилијарен и мирен живот. Нема којзнае шо да ни понуде на младите за забава овие години, ама добро ни е. Нема многу гужви, нема некои посериозни збрки.... Воглавно сите си се знаеме и убаво ни е. А плус и чисто ни е градчето.

Навистина сликава е прекрасна! Ме воодушеви!

Првата слика дури едвај го познав дека е Гратче многу добра слика не сум знаел дека Мики се занимава со фотографија ама добар е :wink:

Мики се има занимавано со многу работи, ама фотграфијава ја сфати сериозно. Бај д веј сеуште се сеќавам на неговиот прв фото апарат купен за 6000 ден :)
Сега не знам со што фотографира, ама ѕвер е :)

Јаоо Тонка, дечкото фотограф е ѕвер, ептен добри фотки, ма одлични бре.

Leleee Ovie 'kochankive' znachi ej! Mnogu sum 'nasekiran' denes. ufff!
Btw, da vi preporacham picerija 'Asteri' zakon e. fantastichno dobra hrana i ambient. Eve i postov go pishuvam od Kochani/internet-cafe/Hacker Hehehe!
A!
Koga go otvorile ovaj 'Cinema' kafichot? Nekni prv pat go vidov i mi fati oko(radi shankerkite de!) ama stavrno dobar e. Se nerviram vaka koga nikoj ne mi kazuva za dobra meana, ali nema gajle, naviknat sum sam da si gi naogam! :smir: .

Ај уште неколку фотки:
lrg-914-img_6787.jpg

Крајот на градот

lrg-912-img_6788.jpg

Некој дел од градот

lrg-916-img_6797.jpg

После во Кочани ориз немало... :)

Panorama_5_by_zewlean.jpg

Споменикот once again...

kocani2a.jpg

Дел од Т.Ц

kocani3a.jpg

Кејот

kocani5a.jpg

Стариот парк (алтернатива за споменикот:))

Ај уште неколку фотки:
lrg-914-img_6787.jpg

Крајот на градот

lrg-912-img_6788.jpg

Некој дел од градот

lrg-916-img_6797.jpg

После во Кочани ориз немало... :)

Panorama_5_by_zewlean.jpg

Споменикот once again...

kocani2a.jpg

Дел од Т.Ц

kocani3a.jpg

Кејот

kocani5a.jpg

Стариот парк (алтернатива за споменикот:))

Малку старички се сликите?

Малку старички се сликите?
Не бери гајле, промените се дискретни и скоронезабележливи за оние што постојано се во Кочани. И јас кога одеф барем еднаш месечно цело време Кочани ми беше исто. Направив пауза од една година и забележав еедн куп промени.

Не бери гајле, промените се дискретни и скоронезабележливи за оние што постојано се во Кочани. И јас кога одеф барем еднаш месечно цело време Кочани ми беше исто. Направив пауза од една година и забележав еедн куп промени.

:wink:Имаш право за оние што не го знаат,доволни се сликите за убава претстава за градот.

пред 2 дена бев у кочани утакмица имавме, убав град ми се виде!

Знам зошто ви е најчист градот!
Имате единствен начин за ослободување од канализациските фекалии:
- со нив ги поливате земјоделските култури!

Не рипајте одма, ова го имаше по медиумите летоска, од таму го прочитав, само го пренесувам. Но претпоставувам дека ви е познато.

Но ќе ви простиме што не раните со фекален ориз, само заради Канго. Таков лик немаат другите градови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom