Кочани - најчисто место :)

• Креатор на темата Креатор на темата Wolf Pack
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ви и уште слики од Кочани

ГРАДСКИ БАЗЕНТ

hpim2612__medium_.JPG

bazen.JPG

ОД РЕЛИТО "ПОНИКВА" 2007

rally-ponikva-2007_006.JPG

rally-ponikva-2007_027.JPG

rally-ponikva-2007_026.JPG

rally-ponikva-2007_008.JPG

rally-ponikva-2007_014.JPG

rally-ponikva-2007_024.JPG

БРАНА "ГРАДЧЕ"

branagradce__5_.JPG

branagradce__23_.JPG

ОД ИЗЛОЖБАТА НА ОЛД ТАЈМЕРИ

hpim2058__medium_.JPG

hpim2059__medium_.JPG

hpim2057__medium_.JPG

hpim2060__medium_.JPG

ОД "АКВАТЕН" ТЕНИСКО ДРУШТВО (некој модел :))

img_0338.jpg

img_0319.jpg

ПОГЛЕД НА РЕКАТА

5likovno3.jpg

ЦЕНТАРОТ НА КОЧАНИ

51_shinjuku_medium.jpg

Не бе зезам се :):):)

Кочанчани правен факултетот таму ни го преместија.Ќе ве дружам таму годинава,а ако е убаво и догодина,иако е повеќе од јасно дека Кочани не е место за правен,туку за економски. :nerv:

П.С. BTW одлични фотки.
Ако овие фотки се одлични... Тогаш којзнае што ќе кажеш за фотките од другар ми Мики, само почекај да добијам одобрение за авторски права и веднаш ќе ги префрлам на форум.
Посебно е добра фотката од Споменикот (еххх... and the memmories remain) \m/

Ако овие фотки се одлични... Тогаш којзнае што ќе кажеш за фотките од другар ми Мики, само почекај да добијам одобрение за авторски права и веднаш ќе ги префрлам на форум.
Посебно е добра фотката од Споменикот (еххх... and the memmories remain) \m/

Што и фали на фотките?
BTW веќе го нема тоа што беше на споменикот.... Алфите тепаат :)

Vlade mislam Retardo kaj ja najde taa modelkata ziti se...

Да, Кочани е убаво место, сум била и баш е супер...Денски можеш да си шеташ по кејот ,а навечер има супер журки...Бев на 3-4 места и морам да ве пофалам, музиката беше закон, од нигде не пуштаа турбофолк и сл. срања...:vozbud:

Инаку, сум била во Кочани ... на натпревар на аматерски театри (сеуште се одржува овој натпревар?). Не видов многу, но пријатно местенце е :lol:[/quote]

Се одржува да, ама ја нема таа убавина што ја имаше ,дека беше Драмски алтернативен аматерски театар а во последните 3 години ако не се лажам или 4 е само Драмски аматерски театар и овде изгуби на гледаност,али пак се дешава:aplauz:

Нема потреба од фалби, дојдете и ќе се уверите... Сега е украсен и кејот на реката, на Пониква најверојатн ке забрне снег....итн итн
Офф топик: Ај сите кочанци нека ми пишат пп, ја па мислев само ја сум од кочани :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom