Кочани - најчисто место :)

• Креатор на темата Креатор на темата Wolf Pack
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум од Кочани и не го менувам за никој град во МК :smir:

Убаво катче е Кочани мајка ми е од таму автоматски пола детство таму го помина убаво местенце е не дека не е и чисто пооооооооооо мада у година у година се помалку се осека тоа...у секој случај добро место ама Штип за жива глава не го даам...:baeh::baeh:

Оди наназад по темава, има многу слики.

уште ако имате...ги видов тие, Поминав низ Кочани ама не застанав, вака ми се виде како убаво скоцкан град, навистина почист од СК

Имаа пред некои 15-20 години градоначалник кој навистина се потруди за градот да изгледа убаво и чисто. Сега само се одржува на високото ниво кое беше наметнато.
За скоцканоста придонесува тоа што немаат урбана мафија, односно се гради по план. И водовод, струја, асфалт имаат и оние што сега градат по ридовите на периферијата на градот.
Да имав работно место кое можам да го извршувам од било каде на планетава, голема е веројатноста дека добар дел од времето би поминувал во Кочани.

За повеќе слики, ќе мораш да почекаш некои нови генерации фото-ентузијасти да удрат ново фоткање на градот :)

Треба некој ден да скокнам до Кочани, 20 денара е со воз. :)

Што вели еден мој пријател, ќе отидеш од досада, пошо такси да те повози 200 метри е 40 денара кај нас во Штип... :)

Освен двете продавници за гитари и кафичите на плоштад,ништо друго не знам...

Добро де,и околните бутици од онаа страна на реката...

:tv:

Освен двете продавници за гитари и кафичите на плоштад,ништо друго не знам...

Добро де,и околните бутици од онаа страна на реката...

:tv:

толку и има :))))

имам на неколку пати доено у кочани на викенд. Местенцето ми е супер, не е мн големо али за тоа е мн раздвижено. Интересна работа ми е што скоро сите се знаат меѓу себе. Интересни ми се кафичите у трговски ( манаус ?!? меџик, авангард). Има убави девојчиња а има и убава скара во ресторанчето што е кај браната

Ама па затоа е преубаво...Иначе некој ако сака да ми каже дали има снег на Пониква?

:)))))))))))))) качи се кај војни оцек, на бел камен ,погледни на север, и ќе видеш :)

Пана бее.. шо ни е досадно досадно ни е у градо...не е вејќе како шо беше... ама па најчист е .. (: ... исто така Штип..Делчево..Берово..Крива Паланка...Виница...eтц..етц.. можат вода да ни носат :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom