ЕП (U-21) 2017 - Група Б

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Spancite imat 5 atempts on Goal i gi pogoduvat site. Jas mislam deka ova dosega go nema vo ovoj Sport. Neka me popravi nekoj. Nie imame duplo vise napadi i povekje korneri duri i izednacen posed na topka 55:45. Statisticki kako bi gi tolkuvale ovie podatoci. Igravme dobro, naletavme na perfektna reprezentacija.

Spancite imat 5 atempts on Goal i gi pogoduvat site. Jas mislam deka ova dosega go nema vo ovoj Sport. Neka me popravi nekoj. Nie imame duplo vise napadi i povekje korneri duri i izednacen posed na topka 55:45. Statisticki kako bi gi tolkuvale ovie podatoci. Igravme dobro, naletavme na perfektna reprezentacija.
:ROFLMAO:

Па не ни дадоа 150 гола. Днопертиза на дело уште еднаш

хехе

Па не ни дадоа 150 гола. Днопертиза на дело уште еднаш

хехе

Да ви ги чита коментарите некој неутралец и подоцна да го види резултатот има да умри од смеење.. "немавме среќа,не не надиграа,3 пати шутнаа 5 гола дадоа" ќе ме умрите....тие кога сакаа во второто шанса правеа,намерно ја забавуваа играта,како оси се отвораа по тројца и имаа простор колку сакаш за да ни стегнат 10 гола а овде пола форум се треска дека сме имале солидна игра

#кајганаекспертиза

Да ви ги чита коментарите некој неутралец и подоцна да го види резултатот има да умри од смеење.. "немавме среќа,не не надиграа,3 пати шутнаа 5 гола дадоа" ќе ме умрите....тие кога сакаа во второто шанса правеа,намерно ја забавуваа играта,како оси се отвораа по тројца и имаа простор колку сакаш за да ни стегнат 10 гола а овде пола форум се треска дека сме имале солидна игра

#кајганаекспертиза
Океј е Џони, само ти си свесен дека шпанците имаат прејак состав за нас, ние другите сме у заблуда. Ти да не беше сите ќе мислевме дека можеме да ги тепаме, океј, 40 пати истото го повторуваш. Ок е.

Нa нивo смo везнaците Бaбунски , Бaрди и Никoлoв.
Се oстaнaтo пoд прoсек.
Резултaтoт превисoк aмa зa нештo пoвеќе oвие 3 цa мoрa дa имaт пoддршкa oд другите.

Пoсебнo рaзoчaрaa Гoлмaнoт(oчекувaнo , целa гoдинa немa брaнетo и Штoперите - Велкoвски немa брзинa и е киксер , Зaјкoв немa утaкмици).

Милевски мoрa дa измени нa oвие 3 местa aкo сaкa нештo пoќе сo Србите.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

#кајганаекспертиза
Sho uboo te nemashe na forumov, sho majka te natera pak da se pojavish

Нa нивo смo везнaците Бaбунски , Бaрди и Никoлoв.
Се oстaнaтo пoд прoсек.
Резултaтoт превисoк aмa зa нештo пoвеќе oвие 3 цa мoрa дa имaт пoддршкa oд другите.

Пoсебнo рaзoчaрaa Гoлмaнoт(oчекувaнo , целa гoдинa немa брaнетo и Штoперите - Велкoвски немa брзинa и е киксер , Зaјкoв немa утaкмици).

Милевски мoрa дa измени нa oвие 3 местa aкo сaкa нештo пoќе сo Србите.
И Демири и Радески играа добро а и Маркоски, Ангелов и Ѓорѓев беа ОК во тоа едно полувреме што го одиграа, али се сложувам дека одбраната разочара, освен Демири лево, останатите сите беа слаби. Десно би го играл Мурати следниот дуел место Бејтулаи кој е премногу лимитиран, посебно во офанзива, а со стоперите искрено не ни знам што да се прави, реално Муслиу не знам колку нешто повеќе може да понуди а Амановиќ па да не збориме.

rezultatski gledano katastrofa 5-0 ,ipak preseduno e iskustvoto i silnata spanska liga kade so nastapuvaat mladincive na spanija , inace po mene milevski e vinovnk mn naivno i samouvereno vleze vo mecov kako da igra protiv lihtenstajn ,jeste da mi se dopadna toa sto probavme ofanzivno da im izigrame ali ne mi se dopadna 5-0 ,jas ne sum strateg no sepak mislam deka trebase da odime na tvrd mec da im dademe da se motkaat na nasa polovina i da cekame polukonti i kontri vaka tie ne napolnija od polu kontri ,zgora na se imaa 6 suta vo okvir na gol od koi 5 bea znaete sto ,,nemam zamerki za induvidualni greski prakticno golovite i primivme poradi pregolema ambicioznos i stremezot prema napred trebase takticki mudro i zatvoreno i strplivo da cekame kontranapadi

Колку педерски резултат не е можно. Абе 2 гола требаше ко ништо да им дадеме, 3-2 да не тепаа ќе беше најреално, а изгубивме ебани 5-0. Ама тоа е, искуството сепак беше на огромна страна на Шпанците. Значи имаат играчи со многу големи утакмици во нозете, играчи кои играле Ел Класико, кои играле разни дерби утакмици во ПЛ, Асенсио, кој даде гол во финале ЛШ, Саул исто има играно финале ЛШ, а и се сеќавате во 1/2 финалето лани каков гол му шибна на Баерн, па Белерин кој има играно финалиња во ФА Купот... итн, итн..

Од нашите мноогу позитивно ме изненади Бабунски, каков меч изигра секоја чест. Мислев дека е муленце, но ако продолжи вака на ова ЕП мислам дека комотно може да се врати во Европа и да направи некоја кариера.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom