Kajgana Bike Club на Strava

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Абе вие возите или само пишувате за точаци? :)) Кој е за на Водно утре сабајле?
Тоа од прилика оди вака.
planning-the-ride-2-weeks-before-ride-2-days-before-19021749.png

Некој со желба за размрдување до Водно? :motorce: (во недостаток на меме што вози точак :D)

Некој со желба за размрдување до Водно? :motorce: (во недостаток на меме што вози точак :D)

Колку време е тоа размрдување, до каде возите отприлика ... одамна не сум возел па пред некој ден се реактивирав.
Центар - Радишани за 1ч возам, тоа кондиционо како би му дошло ??? :toe: незнам дали би ви парирал за по Водно сеуште.

Кој е за до Средно Водно - Пантелеј денес? Старт во 18 часот! :)

@Branchez?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ќе дојдев јас ама некако рано ми е, само што ќе се вратам од работа треба да го јавнувам точакот. Ако ви одговара нешто покасно (?! :unsure:), ако не, ќе ви се приклучам викендов ако возите.

П.С. Со маичките ништо работата, така?

Ќе дојдев јас ама некако рано ми е, само што ќе се вратам од работа треба да го јавнувам точакот. Ако ви одговара нешто покасно (?! :unsure:), ако не, ќе ви се приклучам викендов ако возите.

П.С. Со маичките ништо работата, така?
6:30? Порано се стемнува, а и посвежичко е и во 6 се "јаде". Затоа и така се договоривме начелно тројца до сега. Ај бе дојди! :)

6:30? Порано се стемнува, а и посвежичко е и во 6 се "јаде". Затоа и така се договоривме начелно тројца до сега. Ај бе дојди! :)

6:30 може. Пиши ми само појќе инфо каде се собирате. :)

mYwkqzt.png

Моментален рекорд на поминати км. Уште сум слаб со кондиција и паѓам после саат и пол. Некој совет за ова? И што значи ова elevation?
За викендов сега планирам 50ка да удрам, па ќе видиме.

Elevation ти е искачувње, на колку метри нмв. си се искачил додека си возел.
Нормално е да се паѓа, затоа постојат паузи. Зависи и во кој период од денот возиш, дали си со друштво (кое знае да те повлече и мотивира), дали си хидриран (пиеш вода?), дали си носиш нешто благце за енергија и тн. Никој од нас не се спрема за тур де франс, возиме за дружба, уживање во глетката и општо - задоволство.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom