Каде може да се најде најдобриот бургер во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата Que
  • Време на започнување Време на започнување
Ако треба некој да освои за најдобар хамбургер, тоа е 7-ца.

Не може Маџо што до вчера гирици служеше да освои за најдобар хамбургер. Лошо е поставен натпреварот. Треба сендвичари и фаст фуд да се натпреваруваат, а не ресторани и чајџилници.

Добро месо бараме не вреќа компири :D или мало плескавиче и милион сосови (калории) за да се најадеш
А мене пак, од постовите што ги читам, све ми личи дека барате големо месо.[DOUBLEPOST=1545246575][/DOUBLEPOST]
Ако треба некој да освои за најдобар хамбургер, тоа е 7-ца.

ох боже....:facepalm:

Добро месо бараме не вреќа компири :D или мало плескавиче и милион сосови (калории) за да се најадеш

Па и плескавица ако се бара 7ца ја има најдобрата и најчистата.

6 кила компир има за парите од еден хамбургер од седмица, а можам да замислам колку кила може да се купат ако споредуваме со некој од овие фенси ресторани што ги спомнувате, за цела зима компир може да обезбедиш од еден хамбургер што ќе јадеш

Све дур таа скупа бљувотина, хамбургер од седмица, со сумљив састав е "најбоља храна" што може да се јаде у градов, Скопје ќе биде на пиедесталот на најголема селендра у покушај да биде град.
Не знам колку треба чоек да е непрошетан и неизживеан и да си го мрази сопствениот дигестивен систем, за да ги пика тие ѓубриња у себе.

Све дур таа скупа бљувотина, хамбургер од седмица, со сумљив састав е "најбоља храна" што може да се јаде у градов, Скопје ќе биде на пиедесталот на најголема селендра у покушај да биде град.
Не знам колку треба чоек да е непрошетан и неизживеан и да си го мрази сопствениот дигестивен систем, за да ги пика тие ѓубриња у себе.
Ако некој рекол дека тоа е најбољиот хамбургер, не значи дека е така. Има разни свашта што зборат.

Машала, колку пола леб...
Лудница.
А замисли да беше колку цел леб.
Не е битно само колку е голема плескавицата, на вкус и на состав е подобра од многу што ги продаваат тука по 200 денари.
Али како и да е, јас сум секогаш за цело парче месо кое се познава од кој дел на животното е извадено, мелено само ако во месарница ми сомели пред мои очи она што ќе му кажам.

Ако се такмичеа фест фуд места што прават бургери, пак 7мица немаше да победи...Baking Bread ќе победеше.
У секој случај, бургерите што се такмичеа на burger wars неможеш да ги споредиш со сендвичари.

Шо се заебавате со бургери бе?
Една вреќа компир знаеш ли колку ќе те најаде?
дадада јас време ќе губам да правам,кога пред врата ми е смајли burger

Седмица е за греота, од хамбургери Киоск и Бејкинг Бред се најбоље у скопјево :D За Бургери не се разбирам, никад нема да дадам 250+ денари за да јадам нешо што и не знам дали ќе ме најаде, а па уште да пробувам и различни :D

Тој Маџо што тепал за најбољи бургер, може си тепал правично, може бил стварно најбољи. Овака, без ништо да знам, бидејќи живеам во Македонија, повеќе шанси давам да е наместен натпреварот, отколку првата опција што ја спомнав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom