BNP PARIBAS OPEN INDIAN WELLS 2017

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Де бе некој да ми објасни шо тенсиер е овој Јазири ?? Никогаш го немам гледано, само му ги пратам резултатие и дечково си гази на последните турнири. лол

Јазири, Тунис. xD
Челенџер играч, со 5-6 кг вишок, одличен форхенд и систем на игра која е доста заебана за доста тенисери, нарочито за невротици од типот на Ѕверев, Киргиос и компанија. Воглавно он за мене е трол, знае да губи од многу послаби тенисери а неочекувано да добива некои мечеви.

Kakva maestralna igra na Federer, sekoja chest. :cuc:
Sinokja i Nadal u top forma kje go srkneshe od ovoj Federer, da ne se prajme mutavi deka Nadal izigral losho i shto ti znam, ednostavno vo momentot tolku mu e znaenjeto i silata, isto kako i na Djokovic..
Vecher ne ochekuva dobar tenis od grkot i Federer, ma da motivacijata da igrash protiv Nadal i sega vo ovoj duel nema da e ista, pa ne isklucuvam moznost i da dobie grkot.

source.gif

I fala kurac deka posle nekolku godini gledame drugi teniseri vo zavrshnica, a da ne se toa Nadal, Djokovic, Marej.
Ovoj posledniot ko broj 1 nikoj ne go esapi 2%, da izgubeshe eden od Djokovic, Nadal ili Federer dodeka bea na broj 1 pozicija, kje se zboreshe so denovi.

Роџер во полуфинале.

577bd1b558400224ee2d2f50231f0177.jpg

Нишикори?
Не знам кој е поголема брука од кого.

Најголема превара на денешниот тенис...

К Е И Н И Ш И К О Р И

Федерер - Вавринка во финале :)
И то...

6 месеци пауза

Освoен АО после 5 години пазуа од победи на слемови вс најголемиот ривал и човекот кој го доминираше толку долго

Освоен IW, победувајќи го повторно Надал!? и Станимал - воедно 90-ка, без изгубен сет!

Се ова на без малце 36 години???

tumblr_mrzpdlZCHe1qksc64o4_250.gif

:cuc::cuc::cuc::cuc:

Последно уредено:
Kaко игра овој Федерер секоја му чест. Смирено фино, без нервози, нема кршење рекети :aplauz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom