За проблемите со ставање сервери на CS!

• Креатор на темата Креатор на темата -={K-O-R-U-N}=-
  • Време на започнување Време на започнување
lol

некои сервери браат sXeInjected . Јас го најдов на интернет, го инсталирав и пробав да влезам на некој од серверите и ми прави некакви проблеми. Има ли некој што имал сличен проблем како мене? Пробав да влезам на некој од ADSL серверите и одма ме гаси пошто наводно "Немам" инсталирано sXeInjected програма , а јас имам.
хмммм
ај пишете ако знаете мада PC-то ми е сранје :) комодоре 64 ебате беља. Не , се зезам, PC-то не е многу јако али е и те како добро за играње кантер.

pa ne e samo da go instaliras treba da go pustis...

a na ADSL ne se bara sXe... ako si vlegol so toa moze te izbacilo zaso imas vkluceno a ne se bara...

abe i jas imam probelemi so serverive i jas se zaebava go instalirav pac v28 ... i nisto na nikoj server ne moze sega ... :((

sega ne znam koj pac da go instaliram za da e se ok !?!?

nekoi serveri, povejketo gi addam vo favorite, i koga ke gi uklucam mi piset "invalid cd" taka nesto ...

imat resenie nesto za ova ... da moze da se igraat tie serveri ?
ako nekoj znae neka kaze ...Fala

Pa i mene taka me zezae pa ja reinstalirav igrata ednas i od posle sakase pa sea neznam kaj tebe kako ke bide ako sakas probaj!!:salut:

Ako ne mozete da gi stavete serverite t.e ne vi gi prifaka kopirajte gi iP adresite i vo konzola pisete connect <ipadress> i ke vi fleze.

Sega ke proveram dali ke mi saka nekoj sercer na COUNER STRIKE ako ne mi biva tesko mene:):)

Симнете си го најновиот CS 1.6 patch v28 !

Ако и ова не ви помага, отидете тука и симнете нешто од понуденото и експериментирајте!

Поздрав!

ЕДИТ: При инсталација, имате избор од две можности:
- High quality ----------- Со оружјата од CS Source
- Low quality ------------ Со стандардните оружја од CS 1.6
ti raboti linkov za cs 28 kazi neso dr

:drk:ај бе дајте некои c.s сервери за на GUN GAME:smir::smir::salut:AKO ZNAJ NEKOJ:D

За серверите, download-ирајте ја најновата официална верзија 31.1 од Digital Zone (DigitalPowered.com) или неофициалната 32.1 од ..... не го знам како се викаше... (DigitalPowered.com)

abe luge dajte mi pomos okolu kreiranjeto na server..koga kreiram i im dadam ip na drigarite tie ne mozat da se vklucat na serverot pls help

WHAT FAST THAT BETTER :vozbud::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom