Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Груевски рече дека е баш како Александров пред да биде застрелан, но сега наместо куршуми ке ги употребуваат лути пиперки во газот. Иначе, све истото.
Патриотизам е тоа што некои го нарекуваат национализам...а кеш е кеш бизнис. Две различни работи. Еу нато не е патриотизам тоа е само лош бизнис дил.
Јас ни сега немам држава...таа ме има мене како резултат на чиста шанса. Сосема ирелевантна работа. И од општ уште повеќе од личен аспект.Леле ќути молимте до вчера држава немаше ти знаеш што е патриотизам и национализам.
Јас ни сега немам држава...таа ме има мене како резултат на чиста шанса. Сосема ирелевантна работа. И од општ уште повеќе од личен аспект.
Ова е "стратешко повлекување" на примерот на Ацето по Индија. Сметам дека е поинтересно, дали после аналогијата со Александров, Николас ке си ги пушти мустаки.Воопшто не ни требаше да прават ваков Северно Корејски циркус од конгрес со еден кандидат (пион/марионетка) каде што однапред се знаеше дека ќе биде избран за лидер од мнозинството присутни делегати на конгресот !
Сега на пр. да има парламентарни избори со новиов претседател ДПМНЕ нема ни 200 000 гласови да освои, а тоа колку пратеници се дваесетина !
Реформаторите се изиграни, изиграни се и Фродем, како и ветераните на партијата... овој Мицко е апла Грујов пион !
Тотален анонимус во партијата како и тотален анонимус на Македонската политичка сцена кој буквално падна од небо и преку ноќ стана султан на ДПМНЕ ... човекот едноставно нема харизма да биде лидер на една таква голема партија и е неприфатлив за повеќето членови кои се осеќаат изиграно и не се прашани за свое лично мислење ![DOUBLEPOST=1514126080][/DOUBLEPOST]
Не лути пиперки туку црн мандинго алат !
Шанса, Господ исто е.И на тоа ти се базира чувството на национализам и патриотизамЧиста шанса
Фејк.
ок, гаситеинтернетдостаеПатриотизам е тоа што некои го нарекуваат национализам...а кеш е кеш бизнис.
Ох, набеден бил господинот Груевски.]
Добро бе јасно е , Грујо е наивна будала која се зафатила со нешто за што немал ни г'з, ни потребни способности и други капацитети, набеден од истите оние кои го сјебаа дека е тој избраниот за тоа..
![]()
Фала ти Никола за се.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk