И другиве не се нешто поарни, и тие за Заев песна имаат.Жива вистина, таа библиска случка е опеана и во песните, како на пример:
https://www.youtube.com/watch?v=j1wKEl7v-Ws

Бруки. Тоа е тој народ кој сака во Европа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И другиве не се нешто поарни, и тие за Заев песна имаат.Жива вистина, таа библиска случка е опеана и во песните, како на пример:
https://www.youtube.com/watch?v=j1wKEl7v-Ws
Добро тоа си е твој став и мислење. Можам да ти разглобам и посликовито која е разликата ама претпоставувам дека не ни сакаш да ја видиш инаку досега ќе ја воочеше. Нема везе небитно.Ти пишав, со самото тоа што сме никој и ништо во светот и секогаш некоја надворешна сила ни се меша во домашна политика и ни кажува како да ја водиме државата, не' прашува дали сме со русите или со американците е само по себе ФАКТ дека сме полтрони, мапет и се' останато што е понизно. Тоа не е срам за нас, затоа што неаме можност сами да опстоиме. Неаме индустрија, неаме фабрики, неаме кичма ко народ, неаме свое јас, неаме ама баш НИШТО, за да би се курчеле и не би биле полтрони на некоја западна земја или од другата страна Русија.
Дали тоа потсвесно си знаеш дека нема да бидеш прашан и колку што гледам психички си се припремаш за такво нешто ако некогаш дојди на дневен ред ?Во врска со Нато, секако дека сакам да бидам прашан на референдум, затоа што НАТО е големо прашање, како што сум сакал да бидам прашан на референдум дали учка да биде министер за Одбрана, дали да се амнестираат Хашките случаеви, дали да се потрошат милијарди и милијарди на бесмислен проект како Скопје2014та кој не е завршен нит во 2017та година.
Во нивен свет 300.000 евра се ништо пари
За мастики.Во нивен свет 300.000 евра се ништо пари
Дискутабилно. Болува од многу опасната болест сендвичитис за која што сеуште не е најден лек.
Ти текнува вмро со дпа кога направија влада, дуи како плачеа оти тие биле мнозинство од албанските партии?Mандат по устав се дава на партија или партии со мнозинство во собрание.
колку за мезе и цигари[DOUBLEPOST=1497043706][/DOUBLEPOST]За мастики.
Ситна роба, дуќанчина.
коалицирање не е ограничено ни со устав ни со закон. може да си плачи али приватноТи текнува вмро со дпа кога направија влада, дуи како плачеа оти тие биле мнозинство од албанските партии?
Цело време зборува за фамилија на власт. А во Струмица сите тендери на братучеди. Имаше една репортажа во родното Муртино, таму никој не го сака.Не.
И не само тоа, Заев најави оставка уште следниот ден ако изгуби на избори (и враќање дома со семејството). И од тоа ништо.
Koга ќе изгуби, така и ќе направи.Не.
И не само тоа, Заев најави оставка уште следниот ден ако изгуби на избори (и враќање дома со семејството). И од тоа ништо.
Глобализатор ни ја финансира партијата на власт. Кој резил сме.колку за мезе и цигари[DOUBLEPOST=1497043706][/DOUBLEPOST]
коалицирање не е ограничено ни со устав ни со закон. може да си плачи али приватно
Најбогатата партија во европа е ВМРО.Глобализатор ни ја финансира партијата на власт. Кој резил сме.
Има резултати, го укинаа екстерното... Сеа ќе ги укинат и казните за мочање на јавни места...Кој сака нека ми се клади...и држам на збор, дека оваа влада најголемото разочарување ќе го направи во економијата.,...а најмногу ќе се истакни по затворање на поранешни функционери(не навлегувам дали со право или не).
Пошто темава е гледам на 2-3 недели...кој сака нека го бележи постов и после 5-6 месеци нека ми врати коментар
Кој сака нека ми се клади...и држам на збор, дека оваа влада најголемото разочарување ќе го направи во економијата.,...а најмногу ќе се истакни по затворање на поранешни функционери(не навлегувам дали со право или не).
Пошто темава е гледам на 2-3 недели...кој сака нека го бележи постов и после 5-6 месеци нека ми врати коментар