- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.702
- Поени од реакции
- 85.588
ех, сега да не претеруваме...breej ko prvacinja se vmrovcive pred talat ej ... kakov pad majko mila, inter vakov pad nemaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ех, сега да не претеруваме...breej ko prvacinja se vmrovcive pred talat ej ... kakov pad majko mila, inter vakov pad nemaa.
Ova ti e neshto kao koga Juventus haraa vo Italija, pa gi fatija deka mestat i gi pratija vo vtora liga.breej ko prvacinja se vmrovcive pred talat ej ... kakov pad majko mila, inter vakov pad nemaa.
Ova ti e neshto kao koga Juventus haraa vo Italija, pa gi fatija deka mestat i gi pratija vo vtora liga.
Не знам, јас не се правам Македонише убер алес, ќе ми се прости и да грешам. Како што на час во основно и во средно имаш кљафтење кога професорот ќе опали некоја зелена од струката, така и тука кога уставникот и 2-3ца ќе јадат црвен.[DOUBLEPOST=1496162845][/DOUBLEPOST]Видеоно"Нормално интернет е се може да се пише ама ако веќе се правиш вистински лав"...
Pravilno bi bilo:
Нормално, интернет е, се' може да се пишува, ама ако веќе се правиш вистински лав...
Па на школо сме учеле дека (клетите) германци со мало „г“ се пишува. Како општа именка. А Германец со големо „Г“. Ама, што знам, да не смениле нешто.
Кај е ова определено?проф. Љубомир Цуцуловски
ХАОС И ШИЗОФРЕНИЈА
Точно е дека, како пратеник, господинот Талат Џафери може во Собранието да се обраќа на својот мајчин јазик. Но, во тој случај, треба да се обраќа од говорницата што е предвидена за обраќање на пратениците, а не од говорницата предвидена за претседателот на Собранието.
Во некоја книга од ФројдКај е ова определено?