Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Нешто многу нервоза покажуваш како за некој кој не зависи од Вмро или Сдс
Нервоза ме фаќа од некој глуп кој вреѓа.Не работат сите администрација на државна цицка па да се тресам.Реков,во врска со мојата работа ме заболе кој е на власт.

Колку си ги напика Гвујо со СЈО, мислам дека дури сега станува свесен. Катица можеби е дебела и неелоквентна, ама е како питбул, кога ќе фати не пушта.

Вчера со филхармонијата беше работата, маратонците го трчаат почесниот круг. Следна станица, Идризово.

Талат почнува и завршува на Т. Плус Талат и од наопаку е исто - Талат. Исто како и Сорос. Кога го читаш од наопаку пак е Сорос.
tim-and-eric-mind-blown.gif

Колку од овие муповците денес се заминати на службен пат или на кардиологија? И како одеше постапката во собрание за одземање на имунитет?

Колку си ги напика Гвујо со СЈО, мислам дека дури сега станува свесен. Катица можеби е дебела и неелоквентна, ама е како питбул, кога ќе фати не пушта.

Вчера со филхармонијата беше работата, маратонците го трчаат почесниот круг. Следна станица, Идризово Доминиканска Република, Белизе, Бразил, Панама, Кариби итн.

Поправено.

Последно уредено:
Поправено.
Да ни направи @Нuкола една кладионичарска анкета со прашање „Дали паторот (евентуално и братучед му) ќе одговара или ќе се нагоди?“, баш после истрагиве би било интересно. Со две опции „одговара“ или „се вади“, без манипулации во стилот на маде мкд.

Јас лично мислам дека ќе наебе. Многу е ангажиран во борбава, а и многу пропаднат у фаца и гестикулации.

Да ни направи @Нuкола една кладионичарска анкета со прашање „Дали паторот (евентуално и братучед му) ќе одговара или ќе се нагоди?“, баш после истрагиве би било интересно. Со две опции „одговара“ или „се вади“, без манипулации во стилот на маде мкд.

Јас лично мислам дека ќе наебе. Многу е ангажиран во борбава, а и многу пропаднат у фаца и гестикулации.

Верувал или не, воопшто не гледам вести - ничии вести на ниту една телевизија.

Мислам дека доволно ми е дојдено преку глава од гледање како криминалците ликуваат пред камерите барем за оваа пролет.

Ти луташ ко „Максим по дивизија“. „Лево сметало“ си на форумов. Како старците од „Мапет Шоу“. Искомплексирана (несвесно) личност. Цел свет му е виновен... Мрчало...
Ако не си пополнувал уплатници ти лично, ќе се обесам (со лајв стрим)...уште глумиш некој интелектуалец овде, мутав ниеден.

Можат да ги гонат и тие што уплаќале?

Ако не си пополнувал уплатници ти лично, ќе се обесам (со лајв стрим)...уште глумиш некој интелектуалец овде, мутав ниеден.
Не бе лично да уплатувам. Компјутерски.. ставаш бланко.. име презиме.. и се печати.. Ехеее.. колку такви испечатив. Сакаш тебе нешто? Да не се мачиш, мрсулко еден неписмен. Сите ти се виновни на светов. 100КА.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom