Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Филхармонијата ја почнаа со градење во 2009 со план да се заврши 2011 и проект во износ од 6 милиони евра.
Се заврши во 2017 и чинеше 37 милиони евра.

Е така се сака Македонија.

П.С.

Гледам таму се наперчиле од Грујо до Саше, Миле, Бети, Хорхе.

Помен на владеењето ли прават?:ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1495407915][/DOUBLEPOST]

Чудно како го осеќаш сонцето кога си едно две илјади километри по западно од тука.
Mislam deka se raboti za 12 000 kilometri, a jas rekov Ama izgleda deka e Sonce so zabi brrrr.:shook:

а ова од кој филм рече беше ? 99% од Западна Македонија ниту плаќа даноци ниту ги подмирува месечните обврски. Доволно е да станат рамноправни со Македонците кои тоа го прават и одма ќе излеземе од кризата. До вчера арачиново штрајкуваше зашто им ја исклучиле струјата која не ја плаќале. Денес се у влада да ја оправуваат државата :)
извршителите за кој .!. постојат? нека поработат они на случаевите за тоа се поставени нели?
Филхармонијата ја почнаа со градење во 2009 со план да се заврши 2011 и проект во износ од 6 милиони евра.
Се заврши во 2017 и чинеше 37 милиони евра.

Е така се сака Македонија.

П.С.

Гледам таму се наперчиле од Грујо до Саше, Миле, Бети, Хорхе.

Помен на владеењето ли прават?:ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1495407915][/DOUBLEPOST]

Чудно како го осеќаш сонцето кога си едно две илјади километри по западно од тука.

болдот - ако зз и коалицијата негова сака стварно да ги оправи работите нека удри ревизија на СЕ што е направено како проект во скопје 2014та па нека искочат јавно на телевизија да кажат кој и како перел пари. тогаш може да почне народот да верува дека ке мрднеме од место...

Ne e premier od 2015ta, kako da vi objasni covek? Covekov vo drzavava momentalno e biten kolku sto jas sum biten.
I jas taka mislev ama pocvam da se premisluvam, epten nebiten a novinarive vo cekor go sledat,zamisli Zajko najvuva formiranje na vlada a site mediumi davaat nekoja emisija kade nekoj nebitni lica ko Grujo I ti se setaat naokolu.

Затоа никола поповски, министер за финансии има мајката да им ја расплаче на сите овие трошаџии
I koga ke im sobere sve po spisok ima da im rasplakuva, samo radikalno, ako sakame promeni :)

Последно уредено:
Kancheska, Ministerka za kultura, go izbrisha plochnikot so novinarkata na 24, so nekolku precizni odgovori vo gluvchja dupka ja pikna. A taa sirota ( t.n. novinarka) se zaleta, demek sega ke ja vrzam vo chvor Ministerkata...Kancheska mi go razubavi denot.

I spored ona shto go gledam, zhenata ima klasa, a real woman, po izgled i odnesuvanje. Aferim.... Vistinska dama.[/MEDIA]

Последно уредено:
Od toa lebot go jadat zatoa.

Lol, uzivaj togas, sto se bunis? Ako od toa lebot go jadat eve grujo doprinesuva da ima nekoj sto da jade a i ti sto da gledas na tv. Nego kazi mi ovie bitnite vlada sto treba da napravat zosto nikoj ne gi sledi? Ne e li toa pogolem problem?

Sto ? Jadat leb sledejki nebitni luge, hmmm, mene nikoj ne me sledi osven po nekoja zena, I tie ne se novinarki.
Да видам не верувам и во ова.[DOUBLEPOST=1495421837][/DOUBLEPOST]
Lol, uzivaj togas, sto se bunis? Ako od toa lebot go jadat eve grujo doprinesuva da ima nekoj sto da jade a i ti sto da gledas na tv. Nego kazi mi ovie bitnite vlada sto treba da napravat zosto nikoj ne gi sledi? Ne e li toa pogolem problem?
Оди бе паси тоа кенгурите и не се замарај за нас. Ќе опстаниме и без твоите секирации.

Да видам не верувам и во ова.[DOUBLEPOST=1495421837][/DOUBLEPOST]
Оди бе паси тоа кенгурите и не се замарај за нас. Ќе опстаниме и без твоите секирации.

Ne se sekiram jas za kurtoni. Ti si mi ko beni hil, zaebancija u dvizenje, klovan, nisto poveke.

Кловну рано си почнал да галамиш, народ уште спие :) :)
Од вас “бранителите“ на “вечниот премиер НИКОЛА“ нема поголеми и посмешни кловнови. Од што сте смешни дури сте и жални, онака тажни ликови, да земе човек да ве тажи.

Од вас “бранителите“ на “вечниот премиер НИКОЛА“ нема поголеми и посмешни кловнови. Од што сте смешни дури сте и жални, онака тажни ликови, да земе човек да ве тажи.
..па фрли бе чичо и некоја банка не саде жали..:) :) бар едно еспресо да се напиеме...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom