Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Ja pak kje prasam,dali e legalno da se glasa ako sednucata bila zavrsena za denot i zakazano prodolzuvanje za utre?

Мислите Груевски вечер ќе се врати од Виена во Скопје или ќе оди на шопинг во Москва?

Pa vo 2001 da ne vlezea stranskite goveda aracinovo ke go snemase od kartata, a pod nego i tie so tamu se kriea kako gluvci.

Море кој странци кој говеда, читаш што те прашав?

Дали ќе појдат во Чаир, Тетово, Арачиново и ќе ги запалат штабовите на дуи?

kako i da e na predavnickite goveda im se izbroeni denovite to est casovite, sve da im pcovisa do deseto koleno mame da im ebam.

Ja pak kje prasam,dali e legalno da se glasa ako sednucata bila zavrsena za denot i zakazano prodolzuvanje za utre?

После одржани избори седницата ја води најстариот пратеник. Зошто Трајко Велјановски уште е претседател на Собранието и ги води седниците? Со кој мандат?

После одржани избори седницата ја води најстариот пратеник. Зошто Трајко Велјановски уште е претседател на Собранието и ги води седниците? Со кој мандат?
Tokmu taka,zaso sdsm igraa po notite na dpmne do denes?
Sto se smeni za da se sluci ova denes?

Море кој странци кој говеда, читаш што те прашав?

Дали ќе појдат во Чаир, Тетово, Арачиново и ќе ги запалат штабовите на дуи?
Treba da se istrebat predavnicite, dui i ostanatite marsovci cesno ili necesno si go teraat svoeto to est pravata na orkite , a *nasite* predavnicki goveda gazat po svojot narod.

18197484_10203442609342082_64776032_n.png

Гвозден.
Спреми се.

Шок бомби летаат, уф колку добра глетка е штета што не ја гледаме. Уште пендраци да почнат да летаат, крши ги мутантите од Комуналец и Паркинзи.
Дај некој стрим - мим.
(на Кипар сум, убаво е фала што праша)

kako i da e na predavnickite goveda im se izbroeni denovite to est casovite, sve da im pcovisa do deseto koleno mame da im ebam.
Кој ти дозволил на тебе да пишуваш глупо мое? Искакано си, пак изгуби контрола на твоите мускули поради нервната дегенерација. Наставничката те чека со другите деца и доста го ставаш прстето во нос!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom