Море кој странци кој говеда, читаш што те прашав?Pa vo 2001 da ne vlezea stranskite goveda aracinovo ke go snemase od kartata, a pod nego i tie so tamu se kriea kako gluvci.
После одржани избори седницата ја води најстариот пратеник. Зошто Трајко Велјановски уште е претседател на Собранието и ги води седниците? Со кој мандат?Ja pak kje prasam,dali e legalno da se glasa ako sednucata bila zavrsena za denot i zakazano prodolzuvanje za utre?
Tokmu taka,zaso sdsm igraa po notite na dpmne do denes?После одржани избори седницата ја води најстариот пратеник. Зошто Трајко Велјановски уште е претседател на Собранието и ги води седниците? Со кој мандат?
Не ми кажа, ќе има ли акции во Чаир и Тетово?kako i da e na predavnickite goveda im se izbroeni denovite to est casovite, sve da im pcovisa do deseto koleno mame da im ebam.
Treba da se istrebat predavnicite, dui i ostanatite marsovci cesno ili necesno si go teraat svoeto to est pravata na orkite , a *nasite* predavnicki goveda gazat po svojot narod.Море кој странци кој говеда, читаш што те прашав?
Дали ќе појдат во Чаир, Тетово, Арачиново и ќе ги запалат штабовите на дуи?
A ti mislis deka ne moze da ima ili kako?Не ми кажа, ќе има ли акции во Чаир и Тетово?
Добија амин од ЕУ и САД.Tokmu taka,zaso sdsm igraa po notite na dpmne do denes?
Sto se smeni za da se sluci ova denes?
Не не, битно е ти што мислиш. Чисто онака, да видиме до каде ви го исушил паторот мозокотA ti mislis deka ne moze da ima ili kako?
Дај некој стрим - мим.Шок бомби летаат, уф колку добра глетка е штета што не ја гледаме. Уште пендраци да почнат да летаат, крши ги мутантите од Комуналец и Паркинзи.
Znaci koga nekoj vikase deka stranski faktori ucuvaat koj kje vladee vo zemjava,site mu se smeea?Добија амин од ЕУ и САД.
Кој ти дозволил на тебе да пишуваш глупо мое? Искакано си, пак изгуби контрола на твоите мускули поради нервната дегенерација. Наставничката те чека со другите деца и доста го ставаш прстето во нос!kako i da e na predavnickite goveda im se izbroeni denovite to est casovite, sve da im pcovisa do deseto koleno mame da im ebam.